Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Unde ne distrăm în week-end, în Alba Iulia? Concerte și petreceri electro, karaoke, teatru și stand-up comedy. Vezi locațiile

Publicat

Un week-end plin de evenimente și distracție se prefigurează în Alba Iulia, de joi până duminică. Seri cu petreceri de club, concerte live, de reggae și electro, teatru, stand-up comedy, dar și muzică populară sau karaoke, toate acestea vor fi la dispoziția celor care vor dori să iasă în oraș. De asemenea, sâmbătă și duminică, Piața Cetății va aduna tradiții, cântece și obiceiuri pur românești, în mijlocul zidurilor austriece, prin Târgul Meșterilor Populari.

Distracția începe deja de joi, la RYMA, cu o petrecere electronică, cu intrare liberă. Este vorba despre Trance Party, care începe la ora 22.00, cu DJ MaPax și DJ Legy. DJ MaPaX – cel care a mixat în Warm-up pentru Play&Win, Edward Maya și Yves LaRock, de Zilele Oraşului, va încânta cu ritmuri de trance (Progressive Trance, Vocal Trance, Electro-Trance, Tech-Trance si Uplifting Trance). DJ Legy – a mixat la petreceri private, deci practic debutează pe scena de la RYMA. TRANCE (Progressive Trance, Vocal Trance, Electro-Trance, Tech-Trance si Uplifting Trance).

Tot joi seara, Terasa „Erol Summer”din Şanțurile Cetății își provoacă clienții să-și demonstreze talentele muzicale, într-un show de karaoke, pentru toate gusturile. Atmosfera va fi întreținută de DJ Andy, iar intrarea este liberă.

Vineri, albaiulienii puși pe petrecere vor avea dificultăți în a-și alege locațiile, pentru că seara anunță distracție maximă în mai multe locații din oraș.

Ultima zi a lunii august te prinde la Stage cu o super petrecere, Past’s Not Dead, la care ai ocazia să asculți cele mai fresh hituri latino, retro, hip-hop, R&B și pop-rock. Organizatorii au pregătit câteva oferte promoționale. Intrarea este liberă.

La „Habitat Galerie” sunt invitați într-un concert de hip-hop, Dragonu AK47 și Flow Rege. Warm-up-ul va fi asigurat de OG Michael, iar,după concert, petrecerea va continua cu DJ Sauce. Biletul de intrare costă 15 lei.

La RYMA, seara de vineri vă aduce muzică live, la „Full Moon Party”, cu formația Riddim Colony. Așadar, cei care și-au dorit să participe la un concert de reggae autentic, dar nu au avut până acum ocazia, dar și cei care deja sunt familiari cu genul sunt invitați în acest sfârșit de săptămână la spațiile RYMA din Alba Iulia. Formația Riddim Colony este considerată trupa numărul 1 în Europa la ora actuală și va susține un recital live, de aproximativ o oră și jumătate. Concertul începe la ora 22.00, iar prețul biletului de intrare este de 15 lei. Citiți AICI mai multe despre concert.

Tot vineri seara, cei care erau obișnuiți să se deplaseze la Cluj Napoca pentru o petrecere în Club Midi nu mai sunt nevoiți să o facă, pentru că DJ Raul Roquez, rezidentul localului, vine în Şanțurile Cetății, la Terasa „Erol Summer”. De la petrecere nu vor lipsi animatoarele și luminile de club, iar intrarea este liberă. Citiți mai multe despre această petrecere pe monden.alba24.ro.

Seara de sâmbătă aduce albaiulienilor teatru cu trupa „Skepsis”, concerte de muzică populară, stand-up comedy cu Teo și petreceri electronice.

Sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 18.00, pe treptele Sălii Unirii, Grupul „Skepsis” prezintă spectacolul „În ţara lui Vodă”. Evenimentul este inclus în prima ediţie naţională a Târgului Meşterilor Populari din Cetatea Marii Uniri. Construit pe baza dramatizării unor snoave populare româneşti, spectacolul oferă o întâlnire inedită cu personaje populare binecunoscute. Participarea este liberă.

Spațiile RYMA va invită pe terasă, sâmbătă seara la ora 21.00, să vă mai înscrieți la o tură de râs. De data aceasta, binecunoscutul Teo vă va oferi o porție de râs până la lacrimi, cu bătăi în masă și dureri de burtă de la atâta hohotit. Prețul unui bilet de intrare este de 18 lei.

Sâmbătă, la Stage se vor sărbători 10 ani de muzică, cu o trecere în revistă a celor mai tari hituri de club ale anilor 2002-2012 alături de Stage Deejays, la petrecerea Good Days Never End. Intrarea este liberă până la ora 23.00, iar pentru fete până la ora 00.00.

Șanțurile Cetății vor fi și ele pline de animație sâmbătă seara căci, la Terasa „Erol Summer” și la „Habitat”, vor avea loc petreceri house și techno.

La Terasa „Erol Summer” vor răsuna hit-uri de club, mixate de Dreamway, iar intrarea va fi liberă.

La „Habitat Galerie” se anunță distracție în stil house și techno, cu Jay Bliss. De warm-up se va ocupa Vlad Voina, iar after-party-ul va fi asigurat de GyX b2b, Ciprian Popa. Biletul de intrare costă 10 lei.

Weekend-ul se va încheia într-un mod cu totul special, cu concertul Ambiental Sunday Sounds, susținut de Laura Orian, 7th Flower. Cei care o cunosc știu că sunt invitați într-o incursiune în lumea sunetelor electronice, neconvenționale, armonizate cu vocea caldă și delicată a artistei. Cei care nu o cunosc ar putea să se pregătească pentru o provocare muzicală de înaltă calitate. Intrarea este liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alma

    joi, 08.11.2012 at 15:03

    Mai stergeti din stiri. Da-o incolo. Suntem in noiembbrie si voi aveti stiri din august.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax