Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Unde se mai împarte visteria Alba Iuliei: 40.000 de lei de la buget pentru Balurile Bobocilor, conferințe și programul YouthBank

Publicat

Până la 40.000 de lei de la bugetul local al municipiului Alba Iulia ar putea ajunge în perioada următoare în conturile Universității „1 Decembrie 1918” și Fundației Comunitare Alba, instituții care au cerut sprijin financiar Consiliului Local pentru proiectele derulate în perioada următoare.

Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia ar putea primi, cu acordul consilierilor, suma de până la 5.000 de lei pentru organizarea Conferinței Internaționale SIITME 2012, găzduită în perioada 25-28 octombrie de Facultatea de Științe, Departamentul de Științe Exacte și Inginerești. Alți 20.000 de lei ar putea fi direcționați către universitate și licee în vederea organizării Balurilor Bobocilor din acest an.

Consiliul Local va supune aprobării în ședință și alocarea sumei de 15.000 de lei Fundației Comunitare Alba pentru susținerea programului YouthBank, ce încurajează implicarea tinerilor în viața comunității.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax