Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unde se poate schia la finalul lui decembrie 2022. Cea mai apropiată pârtie cu zăpadă este la 83 km de Alba Iulia

Publicat

Soare, cald și nicio urmă de ninsoare la majoritatea domeniilor schiabile din Alba și din județele învecinate.  Lipsa zăpezii și temperaturile mari pentru finalul lunii decembrie fac ca pârtiile de schi de la Arieșeni și Șureanu să fie închise.

Doar la Arena Platoș în Păltiniș se poate schia grație tunurilor de zăpadă artificială. Imagini live de pe pârtii pot fi văzute aici. Administratorii domeniului pregătesc pârtiile inclusiv pentru noaptea de revelion.

”SCHIEM TOATĂ NOAPTEA

  • SHOW GRATIS PE PÂRTIE LA MIEZUL NOPTII
  • 2 PARTY-URI pentru toate gusturile, care te tin la dans pana dimineata
  • ApresSki la baza pârtiei – DJ JONNESSEEY & ANER
  • Apresky în vârful pârtiilor – DJ DEX /  DJ Leyza-Boy / DJ FUNKY DROP
  • Taxa de intrare la Party-urile din barurile ApresSki și Apresky este de 40 RON la presale si 50 RON la fata locului.” anunță organizatorii

Celebrul Show de Revelion pe pârtiile Arena Platoș Păltiniș va avea loc și în acest an la ora 23:50. La trecerea dintre ani, pârtiile complexului se vor lumina din torțele instructorilor școlilor de schi și snowboard ale complexului, care vor coborî într-un show demonstrativ.

Apoi, 2023 va lua foc, la propriu, și prin cercul în flăcări vor sari rideri de top și entuziaști ai sporturilor extreme. Cu vin fiert, butoaie încălzite și două petreceri, revelionul de la Arena Platoș se anunță… #fire!!!

Teleschiul principal va fi funcțional toată noaptea. Ski Pass-ul de Revelion costă 50 lei, indiferent de vârstă.

Unde se schiază în apropiere de județul Alba

În acest moment se schiază doar la Păltiniș, Rânca, Straja, pe Transalpina-Voineasa,și Mărișel (Cluj) – în majoritatea pe pârtiile mici de inițiere pentru copii, potrivit Știrilor Pro TV.

La Șureanu toate pârtiile sunt închise, deși în 25 decembrie au fost postate imagini cu zăpada. Este însă insuficientă pentru schiat.

Astfel toate pârtiile din Șureanu rămân închise până când va fi suficientă zăpadă pentru schiat.

Nici la Arieșeni nu este zăpadă, iar pentru a nu îi descuraja pe turiștii care ar putea veni în zonă au fost dezactivate camerele live de la pârtii. Sunt prețuri mari la pensiunile din Arieșeni pentru Revelion 2023, iar lipsa zăpezii ar putea aduce anulări la rezervări.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax