Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Unde se răcoresc albaiulienii, vara aceasta? Vezi locaţiile şi tarifele piscinelor din judeţul Alba

Publicat

Odată cu venirea verii şi a vacanţei, dar şi ca căldurii, albaiulienii s-au grăbit să caute locaţii în care să se răcorească. Piscina de la Vila Elisabeta, ştrandul de la Schit sau piscina de la Winner`s Club Ţălnar sunt doar câteva dintre locurile în care albaiulienii îşi petrec zilele toride de vară. Vedeţi unde puteţi să vă petreceţi ore de relaxare în judeţul Alba.

Vă prezentăm locaţiile şi tarifele:

Vila Elisabeta: Calea Moţilor numărul 158/ str. Varese, Alba Iulia. Cei care vor să se relaxeze la acestă piscină vor trebui să scoată din buzunar 20 de lei, preţul incluzând prosop şi şezlong.

Golf Hotel Pianu (Pianu de Jos). Hotelul pune la dispoziţie o piscină de 18/ 7 metri, iar preţul unui bilet este de 10 lei cu şezlong.

Ştrand Terasa Viilor – Schit: Complexul are 2 bazine, unul pentru copii şi unul pentru adulţi. Preţul unui bilet este de 1.5 lei pentru copii, elevi şi studenţi, iar pentru adulţi tariful este de 3 lei.

Ştrand Zlatna: Ştrandul este amenajat lângă  Stadionul “ Minaur” şi cuprinde 2 bazine, unul pentru adulţi cu adâncimea de 2 metri şi unul pentru copii. Programul este  de la ora 10.00 până la ora 20.00, iar preţul biletelor este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii (până la 14 ani), dacă intrarea se face până la ora 14.00. După această oră, preţul este de 10 lei pentru adulţi şi pentru copii 5 lei.

Steaua Nordului: Republicii 5 A, lângă Bazinul Olimpic. Tariful pentru piscina din incinta pensiunii este de 20 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii. În acest tarif este inclus şezlong şi saltea.

Winner`s Club Ţălnar: Str. Gabriel Bethlen, Alba Iulia. Piscina de aici are o adâncime de 1,5 metri. Este şi un bazin pentru copii, de 0,6 metri adâncime. Preţul pentru intrarea la piscină este de 10 lei pentru adulţi şi 7 lei pentru copii în timpul săptămânii de luni până vineri, iar în week-end tariful este 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. Pentru a beneficia de un şezlong, pe lângă tariful de intrare, mai trebuie plătită o taxă de 10 lei.

Ştrandul Municipal Aiud: Programul ştrandului este 8.00- 20.00, iar preţul unui bilet este de 4 lei pentru copii şi 6 lei pentru adulţi.

Cerbu Arini:Pentru a ajunge la piscina de la Cerbu Arini, după localitatea Lancrăm, depăşiţi intersecţia DN1 cu drumul spre stânga către Vinţu de Jos, iar, la coborârea de pe podul din apropierea intersecţiei, părăsiţi DN1 la dreapta, urmărind indicatorul pensiunii. Tariful pentru intrarea la piscină este de 25 de lei de persoană, în care se va primi şezlong.

Country Club “La Mesteceni”: str. Principală nr.1 Rahău-Sebeş judeţul Alba. Preţul unui bilet este de 30 de lei cu şezlong inclus, iar copiii de până la 12 ani nu plătesc intrare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax