Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unde te distrezi în WEEK-END în Alba Iulia? Petreceri, concerte live, carnaval și karaoke. Vezi locațiile și programul

Publicat

Dacă e joi, înseamnă că ne facem planuri pentru week-end. Acest sfârșit de săptămână aduce albaiulienilor o mulțime de posibilități de a petrece și de a se relaxa după o săptămână grea de muncă sau de școală. Târguri cu bunătăți, petreceri cu tematică sau super concerte, toate pentru a ne distra și a ne reîncărca bateriile.

Pentru a vă ajuta în ceea ce privește locaţiile şi modalităţile de distracţie în acest week-end în Alba Iulia, vă prezentăm câteva opțiuni.

Vineri, 23 noiembrie

Alba Mall te invită în perioada 23-24 noiembrie să guști din cele mai bune preparate naturale, la Târgul de Produse Ecologice, Tradiţionale şi de Casă. Pită de casă, mezeluri tradiționale, cozonaci, turtă dulce, dar şi produse de post vor fi expuse vineri și sâmbătă la Alba Mall. Vezi mai multe aici.

 

Vineri, 23 noiembrie, de la ora 18.30, Cinema „Dacia” aduce cel mai noi film din seria 007, „Skyfall”. Prețul biletului este de 6 lei.

Cuba a fost și va rămâne mereu o destinație exotică, caldă cu oameni încântători, muzică deosebită și petreceri ieșite din comun. Cel mai noi local din oraș „Le Papion” aduce, vineri, în Alba Iulia atmosfera din Havana și organizează o petrecere caliente.

 

Cunoscuta formație CIA își lansează, vineri, la Habitat Galerie, noul album intitulat „Universal”. Super petrecerea începe la ora 22.00, iar până când cei patru membri ai grupului vor urca pe scenă, OG Michael se va ocupa de întreținerea atmosferei. Prețul biletului este de 16 lei.

Vineri, începând cu ora 21.00, cel mai bun cântăreț la muzicuță din România, Marcian Petrescu, va urca pe scena de la „Goldies Pub” alături de trupa sa, „Trenul de noapte”. Artistul promite un concert de excepție pe ritmuri de blues, rock & roll, country, cuba & brazilian music. Prețul biletului este de 25 de lei.

Club Allegria te invită vineri seară la prima petrecere dedicată tuturor liceenilor din Alba Iulia. Ofertele, promoțiile și cele mai tari hituri ale momentului vor face deliciul unei nopți incendiare. Fiecare participant va primi la intrare o pereche de ochelari de club.

Sâmbătă, 24 noiembrie

Sâmbătă, distracția continuă cu concerte live sau party-uri electronice.

OLiX și Dan Fințescu spun sâmbătă 24 noiembrie „Prezent!” și organizează în Club Stage, începând cu ora 22.00, congresul Partydului Kiss FM, transmis live din clubul din orașul tău.
Cei doi DJ-i nu fac promisiuni electorale neacoperite, dar oferă muzică și distracție de calitate întregului popor.

Cei care vor alege să își petreacă seara la „Goldies Pub” vor avea parte de un super concert alături de trupa Electric Band din Sibiu. Cei 5 membri ai trupei au pregătit cele mai bune melodii ale anilor 70-80-90, interpretate într-o manieră proprie.

La” Irish Pub„, seara de sâmbătă va fi dedicată persoanelor care iubesc muzica live. Ca în fiecare week-end, și de această dată clienții vor fi așteptați de invitați speciali și vor avea ocazia să se delecteze cu un concert live.

La RYMA, sâmbătă are loc Carnavalul Psyhedelic, primul eveniment de acest gen din oraș, la care vor pune muzică DJ-i din București (Latam, Barbaleku, Roua, Cooper, Serj). Intrarea costă 10 lei pentru clienții costumați și 15 lei pentru cei care nu vor purta mască.

Duminică, 25 noiembrie

De la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, sunt invitați cei care apreciază muzica religioasă și corală, la un spectacol susținut de Corul de copii „Theotokos” din Alba Iulia. Aceștia au pregătit un moment muzical special, cu melodii de Crăciun și nu numai.

Cei care doresc să se pregătească pentru o nouă săptămână de muncă, prin încă o seară de distracție, pot alege să cânte live la „Irish Pub„, unde, ca în fiecare duminică, va fi o seară de karaoke, pentru care DJ-ii au pregătit deja cele mai cunoscute și îndrăgite piese.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax