Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Unde vor ajunge banii colectați din amenzile date în perioada stării de urgență. Ce spune ministrul Vela

Publicat

vela

Amenzile date în perioada stării de urgență celor care nu au respectate prevederile ordonanțelor militare sunt în total de peste 600 milioane lei adică de aproximativ 120 milioane de euro. Ministrul de Interne, Marcel Vela, susține că acești bani vor fi folosiți în principal pentru sprijinul spitalelor și persoanelor vulnerabile.

La sfârșitul lunii mai se va face o analiză și se va decide exact cum vor fi alocați banii, dar ei se vor duce cu precădere către spitalele din România, a precizat ministrul Marcel Vela, potrivit digi24.ro.

Marcel Vela a recunoscut că suma amenzilor poate părea „imensă”, dar a relativizat-o, punând-o în comparație cu cheltuielile mari pe care statul le-a avut cu pregătirile pentru pandemie.

Astfel de amenzi vor exista și după 15 mai, în cazul în care starea de urgență va fi înlocuită cu stare de alertă, iar unele restricții vor fi menținute.

sursă: digi24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax