Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unei fetițe i s-a făcut rău la săniuș, în stațiunea Vârtop. A fost transportată de urgență la spitalul din Oradea

Publicat

Unei fetițe de 12 ani i s-a făcut rău la săniuș, la stațiunea Vârtop. Din câte se pare tânăra era alături de mai mulți colegi, deoarece diriginta fetei a rugat o persoană să sune la 112 după ce fetiței i s-a făcut rău. 

Potrivit reprezentaților Salvamont Alba este vorba despre o fata de în vârstă de 12 ani, din Giroc, Timiș.

Incidentul s-a petrecut în partea superioară a locului folosit pentru săniuțe, langa pârtiile de schi din stațiunea Vârtop, au transmis reprezentanții Salvamont Alba.

Fetița a căzut și și-a pierdut conștiența, au mai transmis aceștia. Diriginta fetei a rugat o persoana sa apeleze SNAU 112. După ce medicii au ajuns la fața locului, au concluzionat că a fost o lipotimie pe fondul oboselii și probabil că nu s-a hrănit corespunzator.

Fetiței i s-a administrat glucoza perfuzabil, iar apoi a început să își revină, au transmis cei de la Salvamont. Tânăra a fost transportată cu un SMURD la spitalul din Oradea.

CITEȘTE ȘI: FOTO Incidente la munte în Alba, într-un sfert de oră: O tânără a căzut de pe sanie, accident de ATV și o rănire la schi

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax