Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Uniforme noi pentru polițiștii locali din Alba Iulia. Scurte, cămăși, pantaloni, pantofi și epoleți. Achiziții directe, în SEAP

Publicat

Polițiștii locali din Alba Iulia vor beneficia de uniforme noi – scurte de vânt, cămăși, pantaloni, pantofi și epoleți, în valoare de peste 58.000 de lei. 

Primăria Alba Iulia a lansat vineri, în platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), mai multe achiziții prin cumpărare directă pentru uniforme de poliție.

Valoarea totală este de 58.482,3 de lei.

Este vorba despre:

– Cămăși uniformă Poliția Locală (4.305 lei):

  • 35 buc. cămașă mânecă scurtă, cu bandă la terminație
  • 30 buc. cămașă mânecă lungă

– Pantofi piele Poliția Locală (14.320 lei):

  • 80 perechi pantofi de primăvară – toamnă, din piele naturală, de culoare maron sau neagră. Potrivit descrierii, interiorul pantofilor este din piele naturală, iar caputa dintr-o singură bucată, fără ornamentații. Talpa este confecționată din material TR.

– Uniforme Poliția Locală (35.267,30 lei):

  • 70 buc. scurte vânt de culoare neagră, impermeabile, țesătură multistrar (3 straturi), inperspirabilă, cu elemente inscripționate
  • 80 buc. pantaloni stofă cu vipusca, uniformele se vor confecționa pe configurația fiecărui individ
  • 80 buc. pantaloni confecționați din tercot impermeabil, negru

– Uniforme Poliția Locală (3.550 lei):

  • 80 buc. ecoson mânecă Poliția Locală. Potrivit descrierii, ecusonul pentru mânecă se confecționează din material textil de culoare bleu, albastru sau negru. În interiorul acestuia, la mijloc, se va afla brodată stema României, încadrată cu un rând de lauri. La mijloc, în partea superioară a ecusonului, se află inscripția „POLIȚIA LOCALĂ”, sub care este trecut numele localității, iar în partea inferioară, la mijloc, se scrie  „ROMÂNIA”.
  • 110 buc. epoleți cu însemne de ierarhizare Poliția Locală, însemne grad Poliția Locală – tip manson. Aceștia sunt confectionați din material textile, de culoare neagră cu margine brodată cu fir argintiu-metalizat, pe care sunt aplicate gradele profesionale. Gradele sunt brodate cu fir argintiu-metalizat și se realizează conform cerințelor beneficiarului.

– Uniforme Poliția Locală (320 lei):

  • 40 buc. coafe albe, confecționate din relon alb, inextensibil.

– Uniforme Poliția Locală (720 lei):

  • 16 buc. centuri de piele, albe, cu bandă reflectorizantă. Potrivit descrierii, centurile sunt confecționate din piele naturală, culoare alb, are aplicată bandă reflectorizantă, grosime 3,5-4 mm, lățime 50 mm.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax