Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O parte dintre pensionari își vor primi banii cu întârziere, în ianuarie. Motivul pentru care pensiile întârzie câteva zile

Publicat

Casa Naţională de Pensii Publice anunţă că unele pensii vor întârzia în luna ianuarie 2020. Pensionarii care primesc drepturile bănești prin poștă vor primi pensiile cu câteva zile întârziere în luna ianuarie, din cauza sărbătorilor.

Potrivit CNPP, poștașii vor aduce pensiile între 10 și 20 ianuarie iar cei care nu vor fi găsiți de aceștia acasă, vor trebui ulterior să ridice banii de la poștă dar nu mai târziu de data de 22 ianuarie 2020.

Dacă în mod normal pensiile se livrează între datele de 5 și 15 acum acestea vor întârzia în jur de 5 zile, acest decalaj fiind doar în luna ianuarie.

Pe de altă parte, cei care primesc pensiile într-un cont bancar nu vor avea această problemă, banii fiind virați la timp.

Vezi și CALCULATOR PENSII online: La ce vârstă poți ieși la pensie, în funcție de anul nașterii și stagiul de cotizare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax