Connect with us
Publicitate

SPORT

Unirea a primit 40.000 de euro pe Himcinschi. Fotbaliștii nu mai fac sărbătorile cu burta goală

Publicat

Unirea Alba Iulia a primit, joi, 40.000 de euro, sumă reprezentând prima tranșă pentru transferul fotbalistului Fabian Himcinschi la Empoli. În urma recepționării sumei de 40.000 de euro, șefii Unirii vor achita memoriile către foștii fotbaliști, dar și un salariu pentru actualii jucători.

Președintele executiv al Unirii, Mihai Dăscălescu spune că banii de la Empoli sunt ca un colac de salvare, deoarece restanțele s-au acumulat, iar jucătorii au intrat în a doua lună fără salarii plătite. ”Sunt bani care ne ajută, sunt o gură de oxigen acești bani, că ne ajută să achităm restanțe salariale, să aibă și jucătorii și tot personalul ceva bani de sărbători, era ceva urât să-și petreacă sărbătorile fără bani în buzunar”, a declarat Mihai Dăscălescu.

Vineri, albaiulienii vor scăpa și de povara restanțelor către jucătorii care și-au înaintat memorii, astfel că Ivan, Spătaru și Câmpeanu își vor încasa salariile cuvenite de la Unirea Alba Iulia, suma fiind cifrată la aproximativ 7.000 de euro. ”Mâine plătim tot, și memorii, să nu mai avem probleme de acest gen”, a mai spus Dăscălescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax