Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea Alba Iulia și Gicu Grozav, în Pro Evolution Soccer 2012

Publicat

Cu un parcurs destul de slab în acest retur și mai aproape de retrogradare, decât de promovare, uniriștii au totuși motive de bucurie. Echipa Pes România a lansat, de o săptămână, un nou patch, care adaugă la simulatorul de fotbal Pro Evolution Soccer 2012, toate echipele din Liga 1 și câteva echipe din Liga a II-a. Fotbalistul Gicu Grozav și Unirea Alba Iulia sunt prezenți în joc.

Foarfeca albaiulianului Gicu Grozav, din meciul U Cluj-Asta Ploiești a rămas pe retina microbiștilor români. Dovadă stă acest patch al echipei Pes România, care l-a ales ca fundal în cadrul meniului principal.

Noul patch adaugă toate echipele din Liga 1 de fotbal, precum și 18 echipe din Liga a II-a, toate cu emblemele și echipamentele reale, iar Liga I „beneficiază” și de toate cele 18 arene. Jocul mai aduce și aproximativ 2200 de fețe reale ale unor jucători, comentariu în limba română, dar și alte modificări, menite a-l personaliza.

Am descărcat și noi acest patch, pentru a vi-l prezenta. În echipa din joc sunt prezenți majoritatea jucătorilor ce compun lotul echipei Unirea Alba Iulia. Cum era de așteptat, fotbaliștii „albi-negri” nu au cote impresionante, cel mai bun fotbalist fiind considerat Bogdan Bucurică, cu un coeficient de 80. Nici echipamentele jucătorilor nu sunt foarte bine actualizate, jocul prezentându-i în echipamentul din sezonul trecut. Fețele lui Pascal&co reflectă, în mare, realitatea.

Minusurile prezente sunt însă trecute cu vederea, dacă observăm părțile de grafică și tehnică cu care ne încântă ediția 2012 a Pro Evolution Soccer. Echipa Unirii poate fi și antrenată virtual, în modul „Master League”. Astfel, aparițiile unor staruri ca Lionel Messi, Ronaldo sau Neymar în tricouri alb-negre, vor prinde contur, măcar virtual.

Cu plusuri, cu minusuri, adolescenții și tinerii albaiulieni vor avea șansa să facă din Unirea o echipă competitivă în zilele ploioase sau la plictiseală.

Serafim ARMANCA


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ionutzzz

    sâmbătă, 21.04.2012 at 16:12

    Gigu are si fata reala. Am crezut ca de asta o sa ziceti nu ca este in meniu. ;))

  2. FDanny

    sâmbătă, 21.04.2012 at 23:58

    pe forumul PES Romania se gaseste echipamentul cel nou al Unirii Alba Iulia facut de unul din aceasta echipa. De asemenea golul lui Grozav a fost desemnat golul etapei si de aceea apare in meniul principal. 🙂

  3. marian

    duminică, 22.04.2012 at 22:04

    care vrea sami dea si me situ sa descarc liga 1 pes 2012 canu gasesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax