Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea Alba Iulia a dat lovitura la Piatra Olt. Bâlu, omul ”orchestră” al trupei lui Gherman

Publicat

Unirea Alba Iulia a reușit să dea lovitura în cadrul etapei cu numărul patru. Trupa lui Stelian Gherman s-a impus cu 2-1 la Piatra Olt, în jocul cu FC Olt. Pecarov și Bâlu au fost oamenii providențiali pentru Unirea, care poate aștepta în liniște partida din etapa următoare, cu Poli Timișoara.

Unirea Alba Iulia surprinde în acest debut de campionat. Sâmbătă, formația lui Stelian Gherman s-a impus cu 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Golurile Unirii au fost marcate de Dejan Pecarov în minutul 37, iar Sorin Bâlu a adus victoria în minutul 78, cu un șut de la 16 metri, lateral dreapta la vinclul porții apărate de Bugiu. Golul gazdelor a fost marcat de Mihai, în minutul 36.

Aflat la prima reușită în tricoul Unirii, Sorin Bâlu speră să-și continue evoluțiile bune din acest debut de campionat. ”E bine pentru mine că am marcat, e bine pentru echipă, pentru moralul lor și al tuturor. Sunt bucuros că e atmosfera bună în sânul echipei, acum așteptăm meciul cu Timișoara”, a declarat jucătorul meciului, Sorin Bâlu.

De partea cealaltă, antrenorul Stelian Gherman susține că rezultatul e just și în conformitate cu cele petrecute pe teren. ”A fost un meci bun, în mare parte ne-am creat multe ocazii, din păcate, cu un șut de la distanță, am fost conduși. Am reușit să revenim cu două execuții personale. Îmi felicit  jucătorii, ei merită tot ce e a lor, la fel ca în celelalte jocuri, s-au dăruit, au vrut și astăzi au și reușit”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Iată cele două distribuții:

FC Olt: Bugiu – Bogdanovici, Preda, D. Ignat, Giurcă, Huţanu, Pavel, Vâlcică, Cozea, Dragalina, A. Mihai (cpt.). Rezerve: Bordea – Mormolea, Alin Ignat, Sandu, Niţă, Hallmen, Burian. Antrenor: Dan Oprescu.

Unirea: Pascal (cpt.) – Camara, Cornea, Bumbac, Bâlu, Pleniceanu, Pecarov, Negură, Petcuţ, Giurgiu, Mureşan. Rezerve: Lasc – Schuller, Oprea, Militaru, Oară, Costea, Tănasă. Antrenor: Stelian Gherman.

”4 puncte în șase etape”, spuneau gurile rele înaintea campionatului

Imediat după aflarea programului competițional, oamenii au început să fie descurajați și să facă unele pronosticuri, care nu dădeau prea multe șanse Unirii. De pildă, la prima vedere, majoritatea spuneau că Alba va face patru puncte, în șase runde. Iată că, după patru etape, Unirea a acumulat șapte puncte și stă departe de zona ”minată” a clasamentului. ”Așa se zicea, că nu vom face  mai mult de patru puncte, uite că am făcut mai mult decât au anticipat alții. Ne vedeau retrogradați, dar noi legăm puncte, aducem victorii, dacă aveam noroc și la Bihor erau patru meciuri fără înfrângere”, a declarat Sorin Bâlu.

Nici antrenorul Unirii nu a ținut cont de gurile rele. ”Eu nu mă iau după calcule niciodată. În fotbal nu poți ști niciodată, doar atunci când eşti o echipă puternică. La nivel de Liga a II-a, trebuie să muncești”, a spus Stelian Gherman.

Silviu Mureșan, eliminat în minutul 80

Unirea Alba Iulia a rămas în 10 oameni la Piatra Olt, după ce Silviu Mureșan a fost eliminat direct, pentru lovirea unui adversar. ”Din câte am înțeles, a ripostat după ce a fost lovit de adversar. Indisciplina se plătește, ne și încurcă puțin acuma, pentru că el era jucător sub 21 de ani și va trebui să facem ceva modificări la nivelul echipei”, a adăugat Stelian Gherman.

După patru etape, Unirea Alba iulia a acumulat șapte puncte și plus unu, în ierarhia adevărului și ocupă locul cinci, la egalitate cu Gaz Metan Severin și Gloria Bistrița, ultima echipă cu un joc mai puțin disputat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jean

    sâmbătă, 10.09.2011 at 18:13

    HAI UNIREA ALBA ! ! !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax