Connect with us
Publicitate

SPORT

Unirea Alba Iulia a predat ”lanterna roșie”. A acumulat 23 de puncte şi a părăsit locul retrogradabil

Publicat

Chiar dacă în această etapă nu a jucat, Unirea Alba Iulia și-a trecut în cont trei puncte prețioase, în lupta pentru evitarea retrogradării. ”Alb-negrii” au acumulat, sâmbătă, 23 de puncte și au părăsit unica poziție retrogradabilă. Acest loc este ocupat acum de ACU Arad, echipă ce a pierdut cu 0-1, în meciul cu Petrolul Ploiești, pe propriul teren. Cealaltă echipă aflată în lupta pentru supraviețuirea în eșalonul secund, Mureșul Deva, a pierdut cu 2-0, în fața formației CS Mioveni.

În urma rezultatelor de sâmbătă, uniriștii au luat o gură mare de oxigen și vor aborda partida din 21 mai, cu Politehnica Iași, de pe loc neretrogradabil.

Sâmbătă dimineaţă, Unirea Alba Iulia a pierdut cu 2-3, pe propriul teren partida amicală cu FC Hunedoara, echipă ce activează în Liga a III-a. Golurile trupei pregătite de Gabriel Rotaru au fost marcate de Mircea Oprea(27) și de Silviu Mureșan (53). Antrenorul Unirii, Gabriel Rotaru a utilizat următoarea formulă: Pascal – Oară, Ivan, Ciofu, Giurgiu – Spătaru, Plenicianu, Filip, Oprea, Stanciu – Mureșan.

Unirea Alba Iulia a obținut, sâmbătă, trei puncte la ”masa verde” datorită faptului că FC Silvania Șimleu-Silvaniei s-a retras și va pierde toate meciurile cu 3-0.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax