Connect with us
Publicitate

SPORT

Unirea Alba Iulia – ALRO Slatina se joacă sâmbătă, la ora 11.00

Publicat

Meciul dintre Unirea Alba Iulia și ALRO Slatina se va juca sâmbătă, de la ora 11.00, după ce acesta fusese inițial programat la ora 17.00. Partida nu va mai fi transmisă în direct la TV, ci doar înregistrată și transmisă pe DigiSport, de la ora 17.00.

Problemele în ceea ce privește ora meciului au apărut din cauza lipsei de comunicare. Oficialii Unirii  ar fi trebuit să anunțe gruparea din Slatina privind ora la care se dispută meciul, iar, în momentul în care au fost înștiințați, reprezentanții echipei ALRO Slatina au refuzat ora de desfășurare.

Meciul va fi arbitrat de Marius Omuţ (Oradea), Ovidiu Timar (Marghita) şi Carmen Neagu (Oradea). În ediția trecută de campionat, Unirea Alba Iulia a învins la Slatina în prima rundă a campionatului, iar în retur formația antrenată de Corneliu Papură s-a impus pe ”Cetate” cu 2-1.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax