Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea Alba Iulia are 10 jucători indisponibili pentru meciul de sâmbătă, cu Juventus București. Doi dintre ei ar putea fi recuperați

Publicat

Unirea Alba Iulia va întâlni sâmbătă, pe teren propriu, în ultimul meci din 2011 în fața suporterilor, pe Juventus București. Fără 10 coechipieri, dintre care doi ar putea fi recuperați până sâmbătă, Stelian Gherman are încă incertitudini în ceea ce privește alcătuirea lotului de 18 jucători.

Petcuț, Camara, Grozav, Oprea (incert), Oară, Bucurică, Ciofu, Potopea, Pecarov, Cornea (incert) sunt indisponibili pentru jocul de sâmbătă, astfel că, dintre  cei 10 accidentați și suspendați, cinci erau titulari de drept. ”Ușor, ușor am parcurs 13 etape, urmează a a XIV-a, ultima etapă pe teren propriu din acest tur. Eu și băieții vrem ca ultima etapă de acasă să o terminăm cu o victorie, sperăm să luăm cele trei puncte, dar nu va fi ușor, mai ales că pe parcursul a două săptămâni am avut mari probleme în a face un prim 11. Sunt 10 jucători indisponibili pentru sâmbătă”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Totuși, antrenorul Unirii speră ca doi dintre cei accidentați să poată fi recuperați până la ora jocului. ”Sper ca pe Oprea și Pecarov să reușesc să-i aduc aproape de joc. Am văzut și echipa de la București, am văzut un meci în deplasare la Turda unde a jucat foarte bine, e o echipă tânără care a ieșit la joc și a încercat să joace. Eu sper ca cele trei puncte să rămână la noi și să le adăugăm în clasament”, a mai spus Gherman.

Gherman a recunoscut  că partea ofensivă are multe de suferit și asta nu doar de  câteva etape ,ci de la începutul turului. ”De la începutul turului am marcat foarte puțin, dar am și primit foarte puține goluri. E și neatenție în multe meciuri, ținând cont că a fost și un joc mai modest al nostru la Pitești și acolo am avut trei ocazii de a marca”,  a încheiat Gherman.

Echipa probabilă: Pascal – Bâlu, Pistol, Bumbac, Cornea – Negură, Militaru, Plenicianu, Giurgiu – Tănasă, Mureșan.

Partida dintre Unirea Alba Iulia şi Juventus Bucureşti va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul ”Cetate”. Prețul biletelor este de 5 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. jean

    vineri, 18.11.2011 at 08:26

    nu-mi place că se tot lamentează….adu 5-6 juniori şi lasă „”vedetele””pe bancă să vedem,le convine statutul de rezervă ? ? ? păi dacă tu te plîngi toată ziua ,că n-ai aia…că n-ai ailaltă…normal să nu aibă determinare şi voinţă pe teren jucătorii.aşa-că…lasă lamentările şi bagă juniorii…Hai Unirea Alba ! ! ! !

  2. pt minus la bac

    vineri, 18.11.2011 at 19:07

    matematica e piesa grea mai ales canda dai bac-ul prin prejur.10 – Cornea sau 10 cu el intre titulari. e pb nu exercitiu pt specialistii vietii

  3. doi de minus

    vineri, 18.11.2011 at 19:08

    nu-i voie sa deranjam vedetele? admin etc si piesele grele?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax