Connect with us
Publicitate

SPORT

UPDATE: Unirea Alba Iulia caută atacanți. Ionuț Bâlbă: ”Nu am vorbit cu nimeni de la Alba”

Publicat

Aflată în criză de atacanți, Unirea Alba Iulia și-a îndreptat atenția spre doi jucători cu experiență. Este vorba de Ionuț Bâlbă (30 de ani) și Ciprian Prodan (32 de ani). Ambii jucători au evoluat în Liga I, iar oficialii Unirii consideră că ar fi utili echipei.

Bâlbă este renumit și pentru viața extrasportivă pe care o are. Acesta a fost certat cu legea în 2008, când a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare, iar cu altă ocazie a fost prins în stare de ebrietate la volan. Chiar și așa, oficialii Unirii îl vor pe fotbalist, însă cu anumite condiții. ”I-am pus niște condiții lui Bâlbă, acesta mă va suna astăzi (n.r. – miercuri) după-masă, să îmi spună dacă le acceptă sau nu. O să vedem dacă va fi un câștig pentru echipă, eu zic că e un atacant bun. Acum, antecedentele lui, sperăm să nu le repete și la Alba Iulia”, a declarat Ioan Didă, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

Ionuț Bâlbă a evoluat în 142 de jocuri din Liga I, unde a marcat 34 de goluri, iar, în a doua divizie, fotbalistul a punctat de 13 ori în 35 de meciuri.

În cazul celui de-al doilea fotbalist, oficialii Unirii neagă faptul că discuția cu Prodan ar mai fi de actualitate. ”Au fost ceva discuții cu Prodan, dar nu mai e nimic de actualitate”, a mai spus Didă.

UPDATE, Joi, 1 septembrie: Fotbalistul moldovean Ionuţ Bâlbă susține că nu a fost contactat de nimeni de la Unirea Alba Iulia, iar în aceași situație pare să fie și Ciprian Prodan. ”Eu nu știu nimic de venirea mea la Unirea Alba Iulia. Nu am vorbit cu nimeni”, a declarat Ionuț Bâlbă, atacant. În aceste condiții, ”alb-negrii” par nevoiți să continue căutările pentru a întări partea ofensivă a echipei.

sursa foto: mytex.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax