Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea Alba Iulia, duel cu liderul seriei. Corvinul Hunedoara vine astăzi pe „Cetate”, după șapte victorii consecutive

Publicat

CSM Unirea Alba Iulia primește vizita celor de la Corvinul Hunedoara, astăzi de la ora 17:00, într-un meci contând pentru etapa a patra a play-off-ului Ligii a 3-a.

Uiriștii caută ieșirea din criză, după ce au câștigat un singur punct în ultimele patru partide disputate.

Cel mai recent joc al alb-negrilor a avut loc la Ungheni, săptămâna trecută, acolo unde echipa condusă de Marcel Rusu a pierdut cu 3-0 în fața formației locale.

Corvinul Hunedoara face un galop de sănătate prin Seria 9 a Ligii a 3-a, aceștia reușind să câștige ultimele șapte partide. De asemenea, hunedorenii nu au pierdut niciun duel din actualul sezon, acumulând 61 de puncte din 63 posibile.

În stagiunea curentă cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori, Corvinul impunându-se de fiecare dată (0-3; 3-0; 3-1).

Unirea Alba Iulia a strâns 31 de puncte după cele 21 de etape parcurse, situându-se pe treapta a patra a clasamentului, la 7 puncte de ocupanta locului 2, Unirea Ungheni.

Obiectivul declarat al CSM Unirea Alba Iulia este clasarea pe primele 5 locuri, obiectiv deja atins prin calificarea în play-off. Totuși, întreaga suflare uniristă își dorește promovarea în eșalonul secund, lucru greu de atins în actuala stagiune.

Sursa Foto: fccorvinul1921.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax