Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTBAL: Unirea Alba Iulia – ciuca bătăilor în Liga a II-a

Publicat

Divizionara secundă, Unirea Alba Iulia a pierdut, sâmbătă, cu 1-2, (0-0) în fața grupării FC Argeș-Pitești. Uniriștii au jucat slab și au ratat șansa de a încheia turul pe o poziție neretrogradabilă.

Partida de la Alba Iulia a debutat cu echipa albaiuliană în ofensivă, dar Sergiu Buș a ratat deschiderea scorului, când a trimis cu capul pe lângă poarta apărată de Bolboașă. Scorul pauzei a fost ”alb”, 0-0, iar ocaziile mari de poartă au lipsit cu desăvârșire.

Repriza secundă i-a găsit pe argeșeni în atac și, în minutul 64, Popa de la Piteșteni l-a învins pe Rotaru, după o gafă uriașă a defensivei albaiuliene. Himcinschi a mutat inspirat și l-a trimis în teren pe juniorul Giurgiu, fotbalist care a restabilit egalitatea în minutul 76 cu o lovitură de cap, dar și cu largul concurs al portarului Bolboașă. Scorul final, 1-2, a fost stabilit în minutul 79, de M. Ion, de la oaspeți. Acesta a fructificat contraatacul argeșenilor, cu un șut din cădere.

După meci, antrenorul argeșenilor, Iordan Eftimie a savurat succesul în vestiar, alături de elevii lui. ”A fost un meci foarte greu, pe care l-am controlat, mai ales după pauză când am avut și o bară, ne-am dorit să câștigăm acest meci, lucru pe care l-am și reușit. Sunt bucuros pentru acești copii, mai ales că formăm cea mai tânără echipă din cele două serii”, a declarat, după acest meci, antrenorul FC Argeș, Iordan Eftimie.

De partea cealaltă, tehnicianul albaiulienilor și-a găsit cu greu cuvintele, la finele jocului pierdut de echipa lui, cu 1-2. ”Sunt complet dezamăgit de cele petrecute, nu vreau să  lovesc în nimeni, dar atitudinea unora a fost cel puțin hilară. Toți purtăm o vină, dar atunci când nici nu vrei și nici nu poți e grav, îți dă o stare de lehamite față de fotbal. Ar fi mai ușor să-i nominalizez  pe cei care s-au dăruit astăzi. E rușinoasă poziția pe care suntem, iar, dacă e să fiu supărat pe ceva, sunt pe atitudinea jucătorilor”, a spus Adorian Himcinschi, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Iată cele două distribuții:

Unirea Alba Iulia: Rotaru – Oară, Pistol, Soporan, Oprea – Negură (38, Himcinschi, 64, Al. Giurgiu), Sabou, Stanciu, C.Cristea (cpt) – Buș, Bălaș. Rezerve: Ignat, Schuller, Mercurean, Contor, G. Croitoru.

FC Argeș Pitești: Bolboașă (cpt) – Zaharia, Cârstoiu, Cotigă, Briceag – Boboacă (81, Marian Vintilă), Ivănică, Răuță, Manole (63, Beuran) – M. Ion (90 , Avrămescu) A. Popa. Rezerve: D.Croitoru, Negoiță, Deliu, Mihai Vintilă.

În urma acestui eșec, Unirea Alba Iulia ocupă locul 14 în clasament, loc ce duce fosta echipă din Liga I, în Liga a III-a. Fotbaliștii albaiulieni au primit liber, până miercuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax