Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea Alba Iulia, înaintea meciului cu Oradea. Va străluci Luceafărul pe ”Cetate”? Gherman: ”Vrem să rămânem sus”

Publicat

Trupa lui Gherman se află în fața unui nou joc dificil, în fața propriilor suporteri, partidă pe care Unirea are obligația morală de a o câștiga. Nou-promovata Luceafărul Oradea vine cu gânduri mari pe ”Cetate”, însă în vestiarul ”alb-negrilor” cuvântul de ordine e ”victoria”.

Autorul a trei goluri externe, Bogdan Bucurică susţine că rezultatul de sâmbătă este important, acesta dorindu-și ca toate cele trei puncte să rămână în Cetatea Marii Uniri: ”Ne așteaptă un meci greu, la fel ca și cele de până acum. Nu cunosc foarte multe despre Luceafărul, încercăm să ne facem treaba așa cum domnul antrenor ne cere și sperăm să câștigăm. Vrem să luăm cele trei puncte”.

De partea cealaltă, antrenorul principalul al Unirii, Stelian Gherman, speră ca echipa să nu mai repete aceleași erori din runda precedentă, când „alb-negrii” au condus cu 2-0 și au fost egalați de Baia Mare. ”Trebuie să dăm totul din noi pe parcursul celor 90 de minute. Avem nevoie să ne implicăm mental. Sperăm să fie trei puncte, să fim atenți surprizele apar mereu în campionat. Vrem să rămânem sus. Rezultatele noastre de până acum sunt peste așteptările celor din jur care au cârcotit că echipa va face 4-5 puncte”, a declarat Gherman.

Echipa probabilă: Pascal – Potopea, Pistol, Camara, Bucurică – Bâlu, Petcuț, Plenicianu, Cornea – Oară, S.Mureșan.

Partida de la Alba Iulia va fi arbitrată la centru de Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), Ioan Daniel Ciocănea (Sibiu) şi Doru Claudiu Lucaciu (Cluj Napoca), rezervă fiind Dan Monea (Aiud).

Partida de la Alba Iulia va avea loc sâmbătă ora 11.00, pe Stadionul ”Cetate”, iar prețul unui bilet este de 5 lei.

Bucurică: ”Începem să devenim o echipă unită”

Bogdan Bucurică este de părere că principalele atuuri ale echipei au fost forța grupului și unitatea echipei. Acesta a acceptat să vorbească si despre situația lui contractuală, dar nu a fost concret. ”Începem să devenim o echipă unită, să respectăm foarte mult sarcinile antrenorului plus multă muncă, seriozitate și puțină șansă. Nu știu dacă mai rămân din iarnă. Să terminăm turul cât mai bine și toată lumea să fie fericită și apoi vom vedea dacă rămân la Alba sau voi pleca la o echipă de Liga I”, a mai spus Bucurică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax