Connect with us
Publicitate

SPORT

Unirea Alba Iulia nu se bazează pe banii de la Primărie în acest sezon

Publicat

Zvonurile potrivit cărora, datorită campaniei electorale, finanțatori siguri ai echipei de fotbal Unirea Alba Iulia ar urma să fie Primăria și Consiliul Județean nu au fost confirmate. Autorităţile nu se vor implica pentru sprijinul formaţiei-”fanion” a județului Alba.

Potrivit oficialului albaiulian Marian Sarmeş, echipa se va baza pe vânzarea juniorilor și pe sponsorizarea de la „Roșia Montană Gold Corporation”. ”Nu prea ne bazăm pe sprijinul Primăriei, doar pe <Roșia Montană>, ei vor să ajute echipa, dar nu să o cumpere, ei vor să sprijine financiar, nu doresc să se implice mai mult, noi ne-am dori ca ei să vrea să cumpere echipa”, a declarat Marian Sarmeș, vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Unirea Alba Iulia.

Chiar dacă în majoritatea orașelor care au fotbal primăriile se implică serios în sprijinirea echipelor de fotbal, la Alba Iulia edilii locali dau uitării faptul că Unirea este singurul ambasador al orașului în lumea fotbalului. Momentan, echipe ca FCM Târgu Mureș, Voința Sibiu, Poli Iași, Arieșul Turda se bucură de finanțări serioase din partea administraţiilor locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. jiji

    marți, 12.07.2011 at 18:02

    de 20 de ani este tot acelaşi primar, care a venit în Alba în pantofi de muşama şi acum are vilă cu 30 de camere . a uitat cînd umbla prin Refractara în pufoaică….Unirişti ! ! ! votaţi Hava-PD-L şi ajungem în epoca de piatră ! !

    • moderatorul de serviciu

      marți, 12.07.2011 at 21:21

      unde are vila asta? ca in aia pe care o are in spatele pietei din Cetate nu incap 30 de camere…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax