Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea Alba Iulia se retrage din campionat! Florinel Oprinca: „E timpul să ne reorganizăm. Nu avem resursele necesare unui retur”

Publicat

E oficial! Unirea Alba Iulia nu mai începe returul sezonului de campionat 2012-2013. Așa cum anunțam în urmă cu aproximativ două săptămâni, privind faptul că Unirea Alba Iulia are șanse minime să continue, acest lucru s-a și adeverit. Joi, gruparea din Cetatea Marii Uniri va trimite documentele de înștiințare către Federația Română de Fotbal prin care își anunță retragerea din campionat.

Totuși partea pozitivă a acestei situaţii este dată de faptul că echipa nu se desființează și vor continua cu grupele de copii și juniori, iar în sezonul viitor vor evolua în Liga a III-a.  Administratorul judiciar Florinel Oprinca și-a motivat scurt decizia, care e una lesne de înțeles.

Vezi declarația administratorului judiciar Florinel Oprinca pe SPORT.ALBA24.RO

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sabin din cucuruz

    miercuri, 06.03.2013 at 19:50

    p*la lor . ce or ajuns

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax