Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir, eliminate din Cupa României. Industria Galda de Jos, calificată în turul III

Publicat

Miercuri s-au disputat partidele contând pentru faza a II-a a Cupei României, faza națională. În această fază a competiției județul Alba a fost reprezentat de trei echipe: Unirea 1924 Alba Iulia, Industria Galda de Jos și Metalurgistul Cugir. După disputarea partidelor, o singură reprezentantă din Alba a rămas să lupte în competiție: Industria Galda de Jos.

Astfel, pe stadionul „Cetate” s-au aflat „față în față” Unirea 1924 Alba Iulia și Industria Galda de Jos, partidă câștigată de către găldeni cu scorul de 2 – 1, prin „dubla” reușită de Alexandru Cioară, în minutele 17 și 76.

Reușita „alb – negrilor” a fost semnată de Ionuț Frăsineanu, în minutul 41. Gazdele puteau trimite meciul în prelungiri, dar portarul Industriei, Suciu, a apărat penalty –ul executat de Selagea, în minutele de final ale partidei (min 90+3).

Surpriza s-a produs în Valea Jiului, acolo unde Inter Petrila (echipă din Liga 4) a reușit să elimine o echipă net superioară și mai bine cotată: Metalurgistul Cugir.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Zavracu, Diaconu respectiv Petraru, iar golurile echipei de la „poalele” Drăganei, fiind reușite de Șăucă și Dohotariu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax