Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea Alba Iulia – UTA Arad: Meci decisiv pentru „alb-negri”

Publicat

Unirea Alba Iulia va disputa, sâmbătă, cel mai important meci considerat din acest campionat: duelul cu UTA. Dacă trupa lui Rotaru se va impune, echipa albaiuliană ar scăpa definitiv de grijile retrogradării și ar putea începe calculele pentru sezonul următor.

”Pentru noi, e un meci important, trebuie să-l câștigăm neapărat, să fim motivați și să scăpăm de grijile retrogradării”, a declarat Gabriel Rotaru, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Veștile bune au venit la clubul albaiulian, astfel că mijlocașul Călin Cristea a revenit la antrenamente, însă Mircea Oprea (fotbalist care a evoluat excelent în jocul cu Poli Iași) și stâlpul defensivei, Yammoudou Camara sunt incerți pentru jocul de sâmbătă, iar acest lucru ar putea constitui un impediment pentru tehnicianul „alb-negrilor”. ”Este un meci important pentru noi, ne așteaptă un joc greu, cu un adversar incomod, însă  noi trebuie să ne impunem pentru a scăpa retrogradare”, a declarat Nicolae Stanciu, mijlocaș FC Unirea Alba Iulia.

Ajutor din partea indisponibililor

Aflat într-o perioadă mai delicată a carierei, mijlocașul George Negură este alături de colegii săi de echipă, pe care-i roagă să joace și pentru el sâmbătă și să scape definitiv de grijile retrogradării. ”Sper ca băieții să fie concentrați, la fel cum au fost cu Iașiul, să joace pentru salvare și, pentru 90 de minute, să uite de problemele financiare. Totodată, sper să joace și pentru mine, pentru că nu e ușor să fii departe de gazon”, a declarat George Negură.

Cel mai probabil, Gabriel Rotaru va miza pe următoarea formulă de joc: Pascal – Bâlu, Potopea, Camara (Ciofu), Oprea (Giurgiu) – Spătaru, Plenicianu, Militaru, Cristea – Stanciu – Mureșan.

Partida de la Alba Iulia va fi arbitrată la centru de Florin Mazilu (Satu Mare), ajutat la cele două margini de Mihai Marica din Bistrița și de Tunyogi Ferencz din  Zalău.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax