Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbal pe „Cetate”: F.C.Unirea încearcă să învingă Petrolul Ploieşti

Publicat

Unirea Alba Iulia va susține, duminică, una dintre cele mai dificile partide de pe propriul teren. Vizitatorii sunt elevii lui ”Vivi” Răchită, Petrolul Ploiești.

Chiar dacă ploieștenii se află la polul opus al clasamentului, tehnicianul Unirii, Gabi Stan, nu se teme de ”lupii galbeni”. ”Raportat la importanța jocului, la calitatea adversarului, se pare că va fi cel mai greu joc de până acum. Noi nu am reușit să acumulăm puncte, echipa suferă la toate capitolele, sperăm să corectăm din greșeli cât putem. Eu, personal nu mă tem de Petrolul, deși e o echipă care are în componență câțiva jucători care au fost pe la echipa națională, poate acum vor demonstra băieții că pot fi și ei la nivelul acestor jucători”, a declarat Gabi Stan, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Gabi Stan l-a iertat pe Mureșan: ”De data asta, îl leg de bancă”

Antrenorul Gabi Stan a ameliorat conflictul iscat după partida cu ALRO Slatina, când Silviu Mureșan a plecat de la încălzire direct la vestiare. ”Eu, de firea mea nu sunt un tip ranchiunos, oricât de supărat aș fi la un moment dat, îmi trece. Am zis că în primul rând pentru echipă, pentru oamenii care iubesc fotbalul și echipa, pentru el, care e un băiat tânăr. Dacă rămânea sancțiunea de trei luni de suspendare, nu ne ajuta nici pe noi nici pe el. Sper să înțeleagă că mi-am călcat pe principii, că-i întind o mână și, cât este chemat să joace, să joace”, a mai spus Stan, care și-a permis și o glumă: ”O să fac altceva, de data asta, îl leg de bancă”.

La rândul lui, vârful Unirii și-a cerut și el scuze pentru cele petrecute în prima rundă din retur. ”În primul rând, vreau să-mi cer scuze față de tot colectivul de la Clubul Unirea, pentru că am afectat meciul cu Alro și imaginea clubului. Cred că se înțelege că au fost mai multe lucruri la mijloc și nu am făcut-o de nebun. Nu vreau să intru în detalii, rufele nu se spală în public”, a declarat Silviu Mureșan, FC Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jiji

    vineri, 18.03.2011 at 08:15

    bravo măi băiatule ! sper să fi mai bun decît Cîmpeanu şi să dai golul victoriei în meciul cu Petrolul.

    Hai Unirea ! !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax