Connect with us
Publicitate

SPORT

Unirea Juniors a transferat doi jucători. Raul Șteau și Andrei Mărginean vor evolua sub comanda lui Kalanyos în 2012

Publicat

Echipa de juniori, Unirea Juniors a transferat în această iarnă doi dintre cei mai talentați jucători din județ. Este vorba de Raul Șteau (Metalul Aiud) și Andrei Mărginean (CS Zlatna).

Micuţii fotbaliști au ajuns sub comanda lui Alexandru Kalanyos, tehnicianul albaiulian asigurându-şi problemele din linia mediană. Raul Șteau a fost desemnat la mai multe competiții ca fiind cel mai tehnic jucător, în vreme ce Andrei Mărginean este un atacant de care spune antrenorul că avea mare nevoie. ”Amândoi vreau să mă ajute la ambele competiții, juniori E și Cupa Gheorghe Hagi. Mă bucur că mi-am luat un mijlocaș central (Raul Șteau), că aveam nevoie de un jucător de ambele picioare. Din punctul meu de vedere, văd în Raul un nou Stanciu”, a declarat antrenorul care a șlefuit talente precum Nicușor Stanciu, Alexandru Giurgiu, Silviu Mureșan sau Alexandru Man.

Raul Șteau participă săptămânal la două ședințe de pregătire cu echipa de juniori a grupării Universitatea Cluj. Până și antrenorul este conștient că fotbaliștii menţionaţi ar putea face oricând pasul spre o echipă titrată, la nivelul pregătirii de copii și juniori.

Ambii sportivi sunt născuți în 2001, iar viitorul lor este unul strălucit în lumea fotbalului, după cum a precizat antrenorul de la Unirea Juniors.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax