Connect with us
Publicitate

SPORT

Unirea nu i-a plătit pe Ivan și Cernea. Emilian Hulubei: ”Am înaintat hârtiile pentru depunctare”

Publicat

Unirea Alba Iulia nu a achitat până la termenul stabilit datoriile către George Ivan și Cornel Cernea. Astfel că membrii AFAN au înaintat hârtiile către Federația Română de Fotbal, pentru depunctarea echipei din Cetatea Marii Uniri.

Contactat telefonic, fotbalistul George Ivan a declarat că până la ora 16.00 nu îi intrase banii în cont. ”Nu mi-au băgat niciun ban, nimic. Normal așa ar fi să fie depunctată echipa, eu eram programat pentru ieri să-mi primesc banii și nu am primit nimic. Eu am muncit pentru banii ăia, e normal să-i primesc”, a declarat  George Ivan.

De partea cealaltă, vicepreședintele AFAN, Emilian Hulubei susține că a înaintat hârtiile necesare pentru comisia de disciplină pentru a depuncta echipa din Alba Iulia. ”Noi am făcut demersurile necesare pentru a depuncta echipa din Alba Iulia, nu știm exact când comisia de disciplină va face depunctarea echipei”, a declarat prim-vicepreședintele AFAN, Emilian Hulubei.

Președintele executiv al Unirii nu a dorit să comenteze situația actuală. Acesta susține că termenul pentru achitarea restanțelor este până la finalul lunii. Dacă va pierde două puncte, Unirea alba Iulia va ajunge la cota 19 și va coborî pe locul nouă, la egalitate cu Luceafărul Oradea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. unirea

    miercuri, 23.11.2011 at 20:19

    Niste mercenari de cea mai joasa speta…auzi ca-si meritau banii si ca au muncit pt ei. Ivan a prins 2-3 meciuri pt Unirea, iar Cernea alea pe care le-a jucat, le-a vandut…Niste oameni fara caracter. Cat despre conducerea Unirii, sunt penibili daca nu pot face rost de cateva mii de euro. Ei asteapta sa ne depuncteze, cu toate ca s-au facut mari sacrificii pt adunarea acestor puncte. Vai si amar de ei. Penibili.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax