Connect with us
Publicitate

SPORT

Soarta echipei Unirea va fi tranșată în Consiliul Local

Publicat

Primarul Mircea Hava a purtat astăzi o discuție cu președintele executiv al „alb-negrilor”, Nicolae Lupu, în ceea ce privește viitorul echipei  de suflet a albaiulienilor. În urma discuției, concluziile trase sunt clare. Unirea Alba Iulia nu va fi lăsată să moară. ”Am discutat astăzi cu domnul primar i-am prezentat situația echipei și el ne-a promis ca vom fi sprijiniți. Mâine vom prezenta și în Consiliul Local soarta echipei și vom vedea. Dacă există bunăvoință, eu zic că se va face treabă. Există mai multe modalități de a sprijini echipa, e important că se vrea. Dacă vom trece peste probleme, în iarnă totul va fi mai ușor” a afirmat președintele executiv Nicolae Lupu.

Unirea Alba Iulia se află într-o situație critică, iar partea financiară poate deveni principala problemă a echipei din Cetatea Marii Uniri. La nici un an de la revenirea din primul eșalon, gruparea „alb-negrilor” se află în fața unuia dintre cele mai grele sezoane. Jucătorii sunt neplătiți de mai bine de patru luni (cei șapte supraviețuitori din primul eșalon), în vreme ce nou-veniții sunt și ei deja cu restanțe. ”Situaţia poate deveni foarte gravă pentru noi, dacă autoritățile nu ne sprijină. În acest moment, avem bani doar la limita subzistenței. Trebuie să ne descurcăm cumva până în iarnă. În iarnă, cu siguranță vom transfera 2-3 jucători”, a precizat președintele executiv, Nicolae Lupu.

Coincidență sau nu, „alb-negrii” au avut mereu sezoane strălucitoare, încununate cu promovări în anii  de campanii, echipa de fotbal fiind mereu parte din campaniile electorale ale candidaților. În ciuda promisiunilor făcute, Unirea Alba Iulia nu a beneficiat, în ultima perioadă, nici măcar de o stabilitate sau de o decență financiară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax