Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea – Poli Timișoara, un meci al ambițiilor și al orgoliilor. Ioan Didă: ”Publicul să fie al 12-lea jucător”

Publicat

Unirea Alba Iulia se pregătește de unul dintre cele mai importante meciuri din actualul sezon. Este vorba de disputa cu FC Timișoara, partidă înaintea căreia situația la club s-a stabilizat. Jucătorii și-au încasat primele și salariile pe luna august, iar victoria începe să fie cuvântul de ordine la Alba Iulia.

Oficialii Unirii au decis ca prețul biletelor să fie de 5 lei, iar motivul invocat este dat de faptul că clubul va avea nevoie de oameni de ordine într-un număr sporit, iar acest lucru este costisitor. ”Prețul biletelor este modic 5 lei, am pus acest preț pentru că va fi multă lume pe stadion, iar măsurile de ordine vor fi sporite”, a declarat Ioan Didă, președintele executiv al Unirii Alba Iulia. Acesta a făcut și apel la suporterii albaiulieni. ”Suporterii să fie alături de echipă, să susțină echipa, pentru că suntem pe calea cea bună. Publicul să fie al doisprezecelea jucător pentru noi. Ar fi ideal să nu dezamăgim spectatorii, sâmbătă și să scoatem un rezultat bun. Îmi doresc din tot sufletul victoria. Echipa trebuie să muncească și să dea tot pe teren”, a încheiat Ioan Didă.

Fostul unirist Ioan Ilie ține cu Poli, sâmbătă

Fost jucător la Unirea și antrenor la centrul de copii și juniori, Ioan Ilie va ține sâmbătă cu Poli Timișoara, iar motivele acestuia sunt lesne de înțeles: fiul său, Florin Ilie evoluează pentru fosta echipă de Liga I. ”Sâmbătă țin cu Timișoara, pentru că e mai bună ca Unirea și pentru că joacă copilul meu acolo și e normal să susțin Timișoara. Țin cu Unirea, toate meciurile pe care le joacă, dar sâmbătă sunt polist”, a afirmat, hotărât, Ioan Ilie.

Din tabăra celor de la Poli Timișoara mai face parte, alături de Florin Ilie, și Andrei Zăgrean, fotbalist care a fost aproape de o revenire la Alba Iulia, în 2010.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jean

    marți, 13.09.2011 at 17:25

    babaştiucă ! ! ! mai bine ai pleca de unde ai venit…((((bolontin-vale…sau deal ?? ?? ))))ar trebuii să-ţi fie ruşine. erai un necunoscut dacă nu veneai la Alba ! !

    Hai Unirea Alba ! ! !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax