Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Unirea pregătește semnarea actelor cu Petrescu și Florea. Dăscălescu: ”De la Mureșul Deva am luat cei mai buni jucători”

Publicat

Unirea Alba Iulia va parafa marți încă două transferuri. După Ionuț Șerban și Andrei Ianc, vor mai semna cu divizionara secundă și mijlocașul Mihai Petrescu, de la Mureșul Deva, dar și Voicu Florea, jucător care în tur a evoluat la Farul Constanța.

Unirea s-a înțeles luni cu mijlocașul Mihai Petrescu pentru semnarea unui contract valabil pe un an și jumătate. După ce a fost testat de Stelian Gherman, acesta s-a edificat în ceea ce privește potențialul fotbalistului și a solicitat șefilor albaiulieni legitimarea acestuia. Nici Voicu Florea nu va părăsi Unirea, ci va negocia marți semnarea contractului cu echipa antrenată de Stelian Gherman. ”Marți sperăm să semnăm actele cu cei doi fotbaliști. Transferurile efectuate nu sunt de nivel inferior, considerăm că am luat de la Deva <vârfurile>, iar Deva e o echipă care a avut ceva rezultate. Florea e un jucător util, sper marți să închei contractul cu cei doi fotbaliști”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv Unirea Alba Iulia.

Voicu Florea își pune multe speranțe în venirea la Alba Iulia. Fotbalistul a făcut apel și la publicul spectator care, în opinia jucătorului, ar trebui să fie al doisprezecelea jucător. ”Pentru mine e un nou început, având în vedere că am avut o perioadă nefastă la Farul, în sensul în care meritam să joc și nu o făceam. Îmi doresc să terminăm cel puțin pe primele trei locuri. Îmi doresc să vină multă lume la stadion să susțină echipa, ne-ar ajuta mult, ne-ar crește moralul, ar fi al doisprezecelea jucător ”, a declarat fotbalistul Voicu Florea.

Nici un transfer de nivel superior

Chiar dacă Unirea a transferat în această iarnă, jucătorii aduși sunt sub nivelul locului pe care se află momentan echipa. Dacă Ionuț Șerban și Petrescu vin de la Mureșul Deva, Andrei Ianc a sosit de la Corona Brașov, în vreme Voicu Florea provine de la Farul Constanța.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax