Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Unirea Principatelor române, sărbătorită şi la Căminul pentru persoane vârstnice din Alba Iulia, cu cântece, poezii şi tradiţionala horă

Publicat

Vineri, 24 ianuarie, la Căminul pentru persoane vârstnice Alba Iulia a fost organizată o manifestare cultural-artistică pentru omagierea a 155 de ani de la Unirea principatelor române. Au fost recitate poezii şi cântece patriotice şi nu în ultimul rând cei prezenţi s-au prins într-o horă tradiţională.

Grupul literar-artistic „Optimiştii” din cadrul căminului, coordonat de asistent social principal Raluca Muntean şi Eva Petrescu, a prezentat un program de poezii şi cântece patriotice dedicate domnitorului Alexandru Ioan Cuza, care a înfăptuit Unirea de la 1859.

Momentul artistic s-a încheiat cu tradiţionala horă a unirii în care s-au prins, cu drag, bunicii îngrijiţi în cămin.

Manifestarea face parte din programul complex de integrare, socializare şi petrecere a timpului liber a vârstnicilor din cămin.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax