Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Unirea s-a despărțit de unul dintre cei mai buni jucători. Yamoudou Camara a părăsit trupa lui Gherman

Publicat

Fundașul central Yamoudou Camara s-a despărțit, marți, de Unirea Alba Iulia, echipă la care era așteptat să se întoarcă la reunirea lotului. Fotbalistul a dorit să mai continue în Cetatea Marii Uniri doar în condițiile în care ar fi avut mereu salariul plătit la zi, lucru neacceptat de șefii clubului.

Francezul Camara a vrut să fie mai special decât restul echipierilor din tabăra echipei FC Unirea Alba Iulia și a  avut unele pretenții „deplasate” în opinia conducătorilor. ”Camara nu a vrut să mai rămână, iar condițiile în care ar fi rămas nu le-am acceptat noi. Nu o să fac niciodată diferențe între jucători, adică nu pot să-i plătesc lui Camara salariul la zi și la restu nu, așa că ne-am despărțit pe cale amiabilă”, a declarat Mihai Dăscălescu, președintele executiv al Unirii Alba Iulia.

Pentru a-și rezilia contractul cu Unirea Alba Iulia, Camara a renunțat la ratele contractuale restante și la primele ce le mai avea de încasat.

Mihai Dăscălescu: ”Camara și-a făcut treaba, sper ca venirea lui Șerban să compenseze”

Chiar dacă s-a despărțit de fotbalist, președintele Dăscălescu a lăudat evoluțiile lui Camara și a recunoscut în același timp că plecarea apărătorului de culoare reprezintă  o pierdere pentru Unirea Alba Iulia. ”A fost un jucător care și-a făcut treaba, ne-a ajutat mult în turul campionatului să obținem cele 22 de puncte, dar sper că venirea lui Șerban să compenseze, avem 4 jucători care pot compensa plecarea lui”, a spus Mihai Dăscălescu.

Pe postul de fundaș central, Gherman are la dispoziție următorii jucători: Bumbac, Șerban, Potopea, Pistol, Schuller și Stan, ultimii doi fiind încă juniori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax