Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UNIREA: Un bărbat a fost înjunghiat în piept de propriul frate

Publicat

Un bărbat din comuna Unirea, judeţul Alba a ajuns vineri seara la spital, după ce a fost înjunghiat în piept de propriul frate. Pe fondul consumului de alcool, cei doi s-au luat la bătaie, iar, în urma altercaţiei, unul dintre bărbaţi a fost grav rănit.

Potrivit IPJ Alba, cei doi fraţi consumaseră băuturi alcoolice, iar, de la o simplă ceartă, unul dintre ei i-a înfipt celuilalt un cuţit în piept. O ambulanţă s-a prezentat de urgenţă la faţa locului, iar victima a fost transportată la spitalul din Aiud. Din primele investigaţii, medicii susţin că viaţa bărbatului nu este pusă în pericol, deoarece, din fericire, cuţitul nu pare să fi penetrat plămânii, iar plaga este doar cutanată.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au precizat că persoana rănită – S.L. (45 de ani) a rămas internată în spital. Încadrarea juridică a faptei urmează a fi făcută în funcţie de concluziile medico-legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax