Connect with us
Publicitate

SPORT

Uniriștii au purtat banderole albe la meciul cu Voința Sibiu

Publicat

Neplătiți de trei luni, fotbaliștii echipei din Cetatea Marii Uniri au ales să protesteze la meciul de sâmbătă cu Voința Sibiu. Aceștia au ales o formă pașnică de a-și arăta nemulțumirile față de conducerea clubului.

Jucătorii albaiulieni susțin că sunt neplătiți de aproximativ trei luni (doar cei care au evoluat și în Liga I alături de Unirea), iar surse apropiate clubului Unirea Alba Iulia susțin că aceștia  au vrut să boicoteze meciul cu Voința Sibiu și să nu intre pe teren. Până la urmă fotbaliștii au intrat în teren, iar prestația lor s-a dovedit a fi o grevă față de fotbal și nu față de conducerea clubului. Majoritatea echipierilor uniriști s-au prezentat penibil în jocul cu sibienii, iar cei 300 de spectatori au taxat evoluția modestă a „alb-negrilor” .

Întrebat de existența banderolelor, unul din jucători a dat ca replică versul din melodia lui Smiley – Am bani de dat, jucătorul spunând: ”No tengo dinero” (Nu am bani).

La finele jocului cu gruparea din Sibiu, jucătorii au cerut să stea de vorbă cu conducătorii clubului. ”Cel mai probabil luni sau marți va fi o ședință la club, pentru că fotbaliștii doresc să vorbească cu conducerea”, a declarat președintele executiv al Unirii, Nicolae Lupu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax