Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTBAL: Uniriștii, egalii penultimei clasate. Trupa lui Gherman a încheiat 1-1 cu Juventus București

Publicat

Remiză muncită pentru Unirea Alba Iulia, care a avut de înfruntat, sâmbătă, pe lângă echipa adversă – Juventus București, și frigul. Juventus București a oferit o replică pe măsură Unirii, arătând că nu merită doar penultimul loc în clasament. Elevii lui Gherman puteau câștiga pe final, însă de câteva etape fotbaliștii albaiulieni au intrat în zodia ghinionului.

Frigul a împiedicat cele două echipe să practice un joc bun. Terenul îngheţat s-a dovedit a fi și el un adevărat  impediment pentru fotbaliștii celor două echipe. Cei 22 de jucători au avut mari probleme în a controla balonul.

Unirea Alba Iulia a fost condusă la pauză cu 1-0, grație reușitei lui Bănuță din minutul 30. Acesta a profitat de greșeala lui Bumbac și a înscris cu capul în poarta lui Pascal.

Egalarea pentru trupa lui Gherman a semnat-o Marian Tănasă, în minutul 67, care a înscris cu capul, grație ieșirii hazardate a portarului Anghelache.

Până la final, Unirea Alba Iulia a ratat importante situații de a marca. În minutul 83, unul dintre apărătorii Juventus a respins mingea din fața porții goale, evitând astfel marcarea golului secund pentru ”alb-negrii” din Alba Iulia. Juventus București a așteptat atacurile echipei din Alba Iulia și a încercat să pună pericol poarta lui Pascal, pe contraatac.

Doar cinci minute pentru Silviu Mureșan

Unul dintre cei mai buni atacanți ai Unirii, Silviu Mureșan a fost lăsat pe bancă de Gherman, la jocul de sâmbătă. Acesta a fost introdus în teren în minutul 85 și a bifat doar 5 minute în disputa cu Juventus. ”Am spus și o repet cine joacă și se implică cu mare plăcere. Trebuie să demonstreze că pot să aibă continuitate 3-4 meciuri. Dăm șanse la toată lumea”, a declarat antrenorul Unirii, Stelian Gherman.

Uniriștii au încheiat jocul din nou în 10 oameni, deoarece Cornel Cornea a fost eliminat în minutul 90, pentru cumul de cartonașe galbene. Antrenorul Unirii a spus că fotbalistul Cornel Cornea va plăti pentru gestul lui. ”Este un regulament de ordine interioară, este atitudine nesportivă, exact cum Mureșan a plătit pentru acest cartonaș roșu, la fel  cum își cer drepturile la fel și ei trebuie să aibă o atitudine corespunzătoare față de arbitri, față de jucători. Dacă vreun jucător gândește așa, problema lui”, a mai punctat Gherman.

Unirea: Pascal – Schuller, Pistol, Bumbac, Cornea – Bălu, D. Militaru, Pleniceanu, Al. Giurgiu – M. Oprea, Tănasă. Rezerve: Lasc – Pecarov, Negură, Croitoru, Ivaşcu, I. Stan, S. Mureşan. Antrenor: Stelian Gherman.

Juventus: Anghelache – C. Păun, G. Bârsănel, S. Stănescu, Olteanu – Bănuţă, Daia, Ianuşi, Liuba – Fl. Zaharia, G. Tene. Rezerve: Cioloca – I. Florea, G. Stănică, M. Busuioc, V. Rotaru, C. Dobre, I. Gosman. Antrenor: Constantin Schumacher.

Declaraţii după meci:

Constatin Schumacherantrenor Juventus București: ”Cred că sunt două echipe care încearcă foarte mult să acumuleze puncte în acest sfârșit de campionat. Încercăm să ne agățăm de fiecare punct și astăzi cred că în economia jocului am câștigat un punct, făcând după mine 60 de minute destul de bune. Alba Iulia – o echipă bună, bine compartimentată.

Stelian Gherman, antrenor Unirea Alba Iulia: ”Eu până la urmă sunt mulțumit că am reușit să scoatem un rezultat de egalitate, ținând cont de ce probleme am avut pe parcurs. A apărut și accidentarea lui Bâlu și a trebuit să fac acea modificare. Un rezultat să  zic echitabil, consider că la ambele goluri au fost greșeli pe faza de apărare. Ținând cont că într-o echipă sunt 11, unii greșesc într-o zi și alții recuperează în altă zi. Sunt bucuros că Schuller și Militaru au dus foarte bine acest meci și îi felicit pe toți băieții pentru întregul parcurs din acest tur. Să vedem ce mai avem din întreg lotul pentru că nu știu câți voi recupera”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. unirea

    sâmbătă, 19.11.2011 at 13:41

    Ghermane, dai tuturor o sansa, nu? Sper ca ti-ai dat seama ca Militaru este cu 3 clase peste Ciofu si merita sa fie titular, iar Negura e cu 3 clase peste Oara, sau peste cine ai mai folosit tu mijlocas dreapta. Sper ca ti-a venit mintea la cap in ceasul al 12-lea.

  2. jean

    sâmbătă, 19.11.2011 at 17:49

    astăzi cel mai bun de pe teren a fost Bîlu!păcat că-l foloseşte prea puţin pe Mureşan.noi avem probleme la posesie şi se greşesc prea multe pase.dacă nu-i Mureşan pe teren zbiară la Giurgiu şi invers.cred că Gherman nu urmăreşte antrenamentele echipei,dacă în timpul meciului le reproşează băieţilor că nu pasează sau nu stau unde trebuie…astea se exersează la antrenament nu în timpul jocului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax