Connect with us
Publicitate

SPORT

Uniriștii merg „în excursie” la Iași

Publicat

Poli Iași – Unirea Alba Iulia este mai mult decât un meci de fotbal. Este un duel al foștilor colegi Falub – Himcinschi și totodată este vorba de înfruntarea dintre echipa pe care Falub a promovat-o în Liga I și formația pe care vrea să o promoveze în primul eșalon fotbalistic al țării.

Disputa de la Iași se anunță a fi una mult mai dificilă, deoarece din lotul Unirii lipsesc jucători precum Costea, Poverlovici, Selagea, Dâlbea și Istvan Szabo (jucător care și-a reziliat, joi, contractul cu Unirea) sau, altfel spus, lui Himcinschi îi vor lipsi cinci „piese” pe care Unirea Alba Iulia se baza la debutul acestui sezon. “Situaţia la echipă este delicată, trecem printr-o criză acută de lot şi ne aşteaptă un examen dificil cu Iaşi. Vom încerca să demonstrăm că am trecut peste şocul cu FC Silvania şi să arătăm că nu merităm locul ocupat în prezent, în clasament”, a declarat Himcinschi.

Antrenorul „alb-negrilor” nu consideră meciul ca fiind unul de revanșă față de Adrian Falub. ”Meciul nu e Unirea – Falub, ne vom lupta cu  Poli Iași”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Echipa probabilă: Rotaru – Cl. Oară, Pistol, Soporan, Al. Giurgiu – Negură, Fl. Sabou, Stanciu, C. Cristea – S. Buş, M. Oprea.

Arbitru: Dragoş Teodor (Constanţa); Asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava) şi Vladimir Urzică (Piatra Neamţ).

Meciul dintre Poli Iași şi Unirea Alba Iulia va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, la Iași.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax