Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Uniriștii au fost umiliți la Mioveni. „Galben-verzii” s-au distrat cu elevii lui Rotaru

Publicat

Unirea Alba Iulia a venit cu mâna goală de la Mioveni, rezultat ușor previzibil înaintea partidei, mai ales că „alb-negrii” au făcut deplasarea de la  Mioveni fără câțiva jucători de bază.

Debutul de partidă a fost curajos, iar Unirea a fost aproape să dea lovitura în primele minute, prin Dragoș Boboc, însă lovitura acestuia de cap a fost respinsă, cu greu, de Iulian Ilie, goalkeeper-ul gazdelor din Mioveni. În minutul 19, Boboc ”pasează excelent” pentru adversari, aceștia centrează în fața porții, Pascal respinge, Coșereanu trage din nou, mingea îl izbește pe același Pascal, Spătaru reuşeşte să degajeze și Ionescu îndeplinește o simplă formalitate și trimite mingea în poarta „alb-negrilor”. Golul marcat de Ionescu a pus capac fotbaliștilor albaiulieni, care nu au mai contat în ofensivă, până la pauză.

În partea a doua a jocului, trupa lui Gabi Rotaru a dat ușoare semne de revenire, iar Spătaru a ratat o situație imensă de a restabili egalitatea. Mijlocașul de bandă dreaptă a trimis peste, mingea fiind deviată de un adversar. Golul de 2-0 a venit în minutul 64. Roberto Ayza a înscrie cu un șut superb de la 18 metri, fără speranțe pentru portarul Pascal. Avea să fie 3-0 în minutul 71. Arbitrul de centru „a inventat” o lovitură de la 11 metri, la duelul dintre Bâlu și Ayza (nici vorbă de fault), iar același Ayza a transformat penalty-ul cu un șut în stânga portarului Pascal. Scorul final avea să fie stabilit de Daniel Stan, în minutul 87. Acesta a profitat de o nouă ezitare în lanț a defensivei „alb-negrilor” și a înscris pentru 4-0.

Iată cele două distribuții:

CS Mioveni: Ilie – Moşteanu, Miulescu, Olteanu, Vaicu – Săndulescu, Enache, Coşereanu, Sfârlea – Ayda, Ionescu. Rezerve: Popescu, Stoica, Lircă, D. Stan, Huzuneanu, Nilă. Antrenor: Ionuţ Popa.

FC Unirea: Pascal – Bâlu, Potopea, Ivan, Giurgiu – Spătaru – Militaru, Pleniceanu, Boboc – Stanciu, Mureşan. Rezerve: Rotaru, Oară, Filip, Ciofu, Bodolan, Gavrilă. Antrenor: Gabriel Rotaru.

Unirea Alba Iulia nu a rupt gura târgului la Mioveni, însă nici brigada de arbitri nu a oferit trupei albaiuliene acea imparțialitate. La faza primului gol,  fundașul dreapta al Unirii a fost întins pe gazon zeci de secunde, însă gazdele nu s-au grăbit să dea mingea în aut, în semn de fair-play. Iar, în minutul 70, centralul a dictat un penalty, pe care probabil doar el l-a văzut, întrucât și spectatorii aflați în tribunele stadionului orășenesc din Mioveni au început să râdă și să critice decizia luată de ”cavalerul fluierului”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jiji

    duminică, 24.04.2011 at 09:24

    Cristos a înviat ! Le spun tuturor jucătorilor,antrenorilor dar mai ales suporterilor Unirii din Alba cu ocazia sărbătorilor de Paşte !
    Unirişti suntem mereu….
    îmi aduc aminte,anul trecut băteam Steaua ,iar anul acesta suntem pe loc retrogradabil din liga 2.
    Rău am ajuns!
    Să sperăm totuşi că nu cădem şi la anul să avem un parcurs mai bun în „B”.

    Hai Unirea Alba !! !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax