Connect with us
Publicitate

SPORT

Uniriștii au nevoie de minim patru puncte pentru salvare

Publicat

Lupta pentru evitarea retrogradării a intrat pe ultima sută de metri, iar toată lumea face calcule pentru a vedea de câte puncte are nevoie fiecare echipă. Ținând cont de programul adversarelor, Unirea Alba Iulia mai are de câştigat  4 puncte obținute pe teren, la care se adaugă și cele trei de sâmbătă, cu Șimleul Silvaniei.

Astfel, conform programului, Unirea Alba Iulia se va lupta pentru „supravieţuire” cu Mureșul Deva, echipă care, sâmbătă, a acumulat 26 de puncte. Devenii par favoriți la retrogradare și nu ACU Arad (echipă ce are 22 de puncte). Motivele pentru care Mureșul Deva este în ”pole position” pentru a merge în eșalonul terț este simplu. Devenii vor mai disputa doar trei partide, din care două în compania unor echipe aflate în lupta pentru promovare (CS Mioveni și FC Bihor), iar o altă partidă, dificilă o vor susține în deplasare, pe terenul  formației CSM Râmnicu Vâlcea. De partea cealaltă, ACU Arad are un program mai facil. Trupa patronată de Geta Onu va juca patru meciuri, din care două în compania formațiilor Gaz Metan CFR Craiova și Arieșul Turda. Conform acestor etape, este de așteptat ca Mureșul Deva să nu mai obțină nici un punct până la finele stagiunii, în vreme ce ACU Arad, are mari șanse să câștige atât cu Arieșul Turda, cât și cu Gaz Metan CFR Craiova și, de ce nu, în ultima etapă să câștige la Sibiu, pe terenul Voinței (echipă care nu mai poate spera la promovare).

În urma acestor aspecte, uniriștii trebuie să obțină patru puncte în trei jocuri, însă problemele majore sunt date de faptul că pe ”Cetate” vor ajunge Politehnica Iași, echipă antrenată de Adrian Falub, fostul tehnician al „alb-negrilor”. Acesta cu siguranță va dori să își demonstreze valoarea în meciul de la Alba Iulia. Alt adversar de pe propriul teren va fi UTA Arad, o echipă incomodă, ce a reușit să surpindă mereu în meciurile cu echipele aflate în fruntea clasamentului. În ultima rundă, trupa pregătită de Gabi Rotaru se va deplasa la FC Argeș, echipă pe terenul căruia nu se obțin puncte foarte ușor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax