Connect with us
Publicitate

SPORT

Uniriștii au pierdut amicalul cu FC Hunedoara (Liga a III-a)

Publicat

Unirea Alba Iulia a profitat de pauza din această săptămână, cauzată de retragerea Minerului Lupeni și a disputat o partidă amicală cu FC Hunedoara, o grupare de Liga a III-a. Din păcate, echipa antrenată de Adorian Himcinschi a pierdut partida amicală, cu 1-3, după ce, la pauză, „alb-negrii” conduceau cu 1-0.

Uniriștii au început meciul în forță și juniorul Sergiu Buș a deschis scorul cu o lovitură de cap, învingându-l pe portarul Moldovan și stabilind astfel scorul pauzei.

După pauză, Himcinschi a efectuat câteva modificări, pentru a vedea la muncă și juniorii Unirii, iar acest lucru s-a văzut imediat pe tabelă. Ex-uniristul Ejebtini Gideon a restabilit egalitatea pe tabelă în minutul 49, cu  o execuție superbă. Avea să fie 1-2 în minutul 78, când hunedoreanul Stanciu a înscris în poarta Unirii. În minutul 85, Borzași l-a învins pe nou-intratul Cotoară, stabilind astfel scorul final.

”A fost o primă repriză în care am folosit o echipă care se apropie de cea de bază și o a doua repriză în care am vrut să văd la lucru o serie de juniori. Pot spune că sunt mulțumit de prima  repriză și de cum s-au desfășurat lucrurile”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Iată cele două distribuții:

Unirea Alba Iulia: Rotaru – Oară, Poverlovici, Soporan, Giurgiu- Negură, Selagea, Sabou, Stanciu – Mureșan, S.Buș ;

Au mai intrat după pauză: Cotoară, Cristea, Oprea, Szabo, S.Costea, F.Himcinschi, Schuller, I.Grozav, Bălaș, Oniga, Vezan.

FC Hunedoara: Moldovan – Oltean, Hodor, Sabou, Trășcan – Păcurar, Todea, Stanciu, Șandor – Ban, Gideon.

Au mai intrat: Pascal, Plevuțiu, Borzași, Corobea, Șandra, Barboloviciu.

Unirea Alba Iulia are programată etapa următoare, vineri, de la ora 14:00. Partida va avea loc în fața propriilor suporteri, în compania grupării Șimleul Silvaniei, echipă la care evoluează ex-uniristul Andrei Zăgrean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax