Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTBAL: F.C. Unirea a pierdut, acasă, meciul cu ALRO Slatina: 1-2

Publicat

Stadionul municipal ”Cetate” a găzduit, sâmbătă, partida dintre Unirea Alba Iulia – ALRO Slatina, încheiată cu scorul 1-2 (1-1), în favoarea grupării din Slatina. Deși au început meciul în forță, elevii lui Gabriel San au cedat, în minutele de prelungire.

Uniriștii au început meciul puternic și, în minutul 9, Boboc a deschis scorul pentru „alb-negri”, cu un șut plasat. Avantajul Unirii nu avea să dureze decât până în minutul 38, când Precup a fructificat din plonjon centrarea venită de la Sergiu Popescu. Trupa pregătită de Gabi Stan a primit lovitura de „grație” în minutul 90+3, când centralul Drăgănescu a dictat 11 metri pentru Slatina, iar același Precup l-a învins pentru a doua oară pe Pascal.

La finele jocului, tehnicianul albaiulienilor a mărturisit că echipa pe care o pregătește merita măcar un rezultat de egalitate, în partida de sâmbătă. ”Părerea mea este că am pierdut nemeritat, echitabil era un rezultat de egalitate, mai ales că, la ultima fază din minutul 93, oaspeții au primit penalty. Dacă domnul arbitru vroia să fie corect și să echilibreze situația, nu dădea 11 metri,  pentru că în timpul jocului 5% a dat oaspeților și nu gazdelor. Băieții au vrut, s-au dăruit, dar atâta putem la momentul ăsta”, a declarat Gabi Stan, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Tehnicianul grupării din Cetatea Marii Uniri a recunoscut că timpul pe care l-a  avut la dispoziție să pregătească meciul cu Slatina nu a fost un punct forte. ”Am cunoscut echipa într-o săptămână. Am reușit să-i cunosc pe băieți, să nu-i strig pe nume, s-a închegat o relație destul de bună între mine și ei, îmi pare foarte rău că am venit târziu. Poate mai plombam un jucător, doi, dar nu mă plâng, o să ne reașezăm pe lucruri și sunt convins că o să urcăm în clasament”, a mai spus  Gabriel Stan.

Cei doi tehnicieni au trimis în teren următoarele formule de joc:

Unirea Alba Iulia: Pascal – Bâlu, Potopea, G. Ivan, Giurgiu – Spătaru, Pleniceanu, Stan, Boboc – Stanciu, A. Câmpeanu (cpt). Rezerve: Rotaru – Oară, M. Oprea, Negură, Fl. Himcinschi. Antrenor: Gabi Stan

ALRO Slatina: Tătaru – Ghindeanu, Vodiţa, Vişa, Pasăre – Sg. Popescu, E. Stoica, Murgan, Precup (cpt) – Anghelina, D. Ene. Rezerve: Marinescu – Dumitra, M. Voicu, Răducu, Goge, Dulcea, E. Badea. Antrenor: Corneliu Papură

După prima etapă a returului, Unirea Alba Iulia are 12 puncte si se află pe ultimul (și singurul) loc retrogradabil, întrucât FC Silvania Șimleu Silvaniei și Minerul Lupeni s-au retras din campionat. În runda următoare, echiperii Unirii se vor deplasa la Deva pentru partida cu Mureșul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax