Connect with us
Publicitate

SPORT

Uniriștii, eliminați din Cupa româniei de o echipă de Liga a III-a. Naţional Sebiş – Unirea Alba Iulia, 2-0

Publicat

Unirea Alba Iulia s-a prezentat la Sebiș pentru meciul din Turul al IV-lea din Cupa Românei, cu echipa secundă, iar gruparea de Liga a III-a a profitat de acest lucru și s-a calificat în turul următor al competiției. Scorul final, 2-0 nu i-a mulțumit pe albaiulieni, care au ratat câteva oportunități bune de a marca.

Uniriștii s-au deplasat la Sebiș cu o echipă alcătuită din jucători care au evoluat mai puțin la prima formaţie, dar și din juniori, astfel că trupa condusă de Himcinschi la acest meci nu a avut prea multe șanse. „A fost un joc cu ocazii  la ambele porți. Suntem mulțumiți că avem perspective pentru viitor, la prima echipă. E bine că se pregătesc, că o să avem soluții pentru prima echipă. Cu toate că am pierdut, echipa a făcut un joc bun, în schimb am suferit la finalizare. Am ratat 3-4 ocazii foarte mari și adversarul ne-a taxat”, a declarat Mihai Dăscălescu, director sportiv FC Unirea Alba Iulia.

Golurile partidei de la Sebiș au fost marcate de Nistorescu (`51) și Ember (`88).

Unirea Alba Iulia a folosit pe următorii jucători: Lasc – Man, Schuller, Stan, Ivașcu – Grozav, Militar, Contor, Negură – Croitoru, Morar. Rezerve: Weber, Vlaicu, Moga, Maxim, Oniga, Bretoiu.

În urma rezultatului de la Sebiș, trupa lui Stelain Gherman a părăsit competiția și a ratat șansa de a aduce la Alba Iulia echipe de Liga.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. jean

    miercuri, 24.08.2011 at 06:45

    felicitări ! ! ! astea nu-s scuze…şi cu juniorii trebuia să cîştigăm ! să vedem ce face echipa la Bihor…am înţeles că meciul se joacă la ora 13 . ce-aş mai rîde să dea Selagea gol ! hi hi hi

  2. maximus

    miercuri, 24.08.2011 at 13:20

    esti prost daca razi de un gol al lui selagea. poate in poarta bihorului! hai unirea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax