Connect with us
Publicitate

SPORT

Uniriștii, învinşi de Europa

Publicat

Unirea Alba Iulia și Europa Alba Iulia s-au „duelat”, miercuri, într-un joc amical. Unirea Alba Iuliaeste o echipă proaspăt revenită din elita fotbalului românesc,  iar Europa Alba Iulia, o formaţie de Liga a IV-a. Rezultatul înregistrat pe tabela de marcaj  1-2 (0-1) nu a surprins pe nimeni, ținând cont de cele arătate în teren, de cele două formații. Golurile partidei au fost marcate de Mircea Oprea, pentru „alb-negri”, în vreme ce trupa lui Manea a înscris prin Cristea și Haiduc. ”Am avut un sentiment de bucurie, dar și de tristețe, pentru că și noi susținem Unirea. Europa a avut o echipă, nu avem un lider, nu avem o vedetă, a fost bună pregătirea de iarnă. Ne-am fixat obiectiv clar promovarea în Liga a III-a”, a declarat vicepreședintele Europa Alba Iulia, Liviu Coacăză.

Vicepreședintele „europenilor” nu crede că la echipă vor mai sosi fotbaliști, pentru că lotul actual este unul numeros, iar achizițiile făcute s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Un mare plus a fost mijlocașul Cristea, adus de la Mureșul Oarda de Jos. „Nu cred că vor mai sosi jucători, pentru că în momentul de față avem 26. Cristea e un jucător bun, căruia, dacă îi dai încredere și speranță, va ieși un jucător mare. A fost jolly-joker acolo la mijloc, poate i-am prins pe Alba într-o zi mai proastă ”, a mai spus Coacăză.

Iată cele două formule aliniate la startul partidei de miercuri:

Unirea Alba Iulia: Pascal – Buşcă, Al. Man, G. Ivan, Giurgiu – Spătaru, C. Selagea, Stan, Ţene – Ad. Câmpeanu, M. Oprea (Ciucă – Cl. Oara, Camara, Simion, Filip, Boboc, Bălaş, S. Mureşan, Negură, Bărbulescu, Contor).

Europa Alba Iulia: Lasc – Sg. Oara, H. Marian, Raţă, Circov – Samoilă, A. Miclea, I. Cristea, Apetri – Staicu, I. Gherman (Cotoară – M. Bratu, Andreica, Vozar, Lenghel, D. Lupşan, Cuteanu, G. Jurcă, Haiduc, Rada, Damian).

Antrenorul grupării din Liga a IV-a, Mihai Manea s-a declarat mulțumit de antrenamentul efectuat în compania uniriștilor. ”A fost un meci destul de bun, un antrenament bun pentru ambele echipe. Sunt mulțumit de jucători, nu am ce să zic de echipa adversă. Părerea mea e că obiectivul nostru e realizabil, dacă noi ne facem treaba, vom putea fi aproape de obiectiv. Sunt mulțumit de campania de achiziții, am adus dubluri pe posturi, am adus jucători cu caracter, care să facă față cerințelor mele”, a declarat Manea. Acesta a renunțat la cariera de jucător, în această iarnă, pentru a se dedica 100% antrenoratului.”Nu poți să joci și să antrenezi în același timp, ca antrenor trebuie să  fii atent la ceea ce joacă echipa, dacă eram în teren, nu puteam face asta, nu poți vedea perfect greșelile din teren, de pe margine e altfel”, a mai spus Mișu Manea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jiji

    vineri, 18.02.2011 at 09:37

    mă ! este o vorbă ! broască nu te umfla-n tău , că tău nu-i tăt a-tău ! da !aşa-că….lăsaţio mai moale cu Europa….haide-ţi mîine pe stadion la 12 că jucăm cu U CJ…sper…FĂRĂ SELAGEA !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax