Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Uniriștii nu își schimbă obiectivul. Fotbaliștii vor încasa prime duble pentru succesul de la Severin

Publicat

Unirea Alba Iulia este revelația acestui tur de campionat, alături de Mureșul Deva. Trupa pregătită de Stelian Gherman a acumulat 11 puncte  în șapte runde, lucru ce a propulsat  echipa din Cetatea Marii Uniri pe locul cinci. Chiar și așa, șefii clubului nu se gândesc să schimbe obiectivul fixat la debutul acestui campionat.

Unirea Alba Iulia e pe val și produce surpriză după surpriză. După remiza cu Timișoara, fotbaliștii albaiulieni au mai dat o lovitură. Au învins la scor de neprezentare Gaz Metan Severin. ”Debutul bun de campionat nu ne face să ne gândim la schimbarea obiectivului. Noi trebuie să ne salvăm de la retrogradare. Pentru noi urmează meciul cu UTA, însă nu vrem să schimbă obiectivul”, a declarat Ioan Didă, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

Acesta  susține că meritul pentru startul fulminant de campionat este datorat întregului colectiv de la clubul albaiulian. ”Meritul e al întregii echipe, de la portarul Unirii până la femeia de serviciu, toți au contribuit la aceste rezultate pentru că fiecare își face munca lui așa cum trebuie”, a mai spus Didă.

Ioan Didă: ”Băieții au avut prime duble la Severin”

Succesul de la Severin va umple conturile uniriștilor. Aceștia au fost motivați financiar în disputa cu gruparea de pe ”malul Dunării”. ”Conducerea a decis ca, pentru meciul cu Gaz Metan Severin, să fie prime duble. Băieții au muncit, s-au dăruit și merită să ia aceste prime”, a adăugat Ioan Didă.

Astfel,  în urma succesului cu Gaz Metan, fotbaliștii vor încasa suma de 2.400 de lei.  În mod normal, jucătorii lui Gherman joacă pe 900 de lei pe teren propriu, în vreme ce un succes în deplasare valorează 1.200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. maximus

    luni, 03.10.2011 at 19:45

    bravo unirea! vrem victorie si cu uta! uniristi pana la moarte!

  2. jean

    marți, 04.10.2011 at 06:37

    şi dincolo de ea,aş mai spune eu ! Da ! Felicitări pentru dăruire.Aşa ar trebui tratat oricare meci şi rezultatele nu întîrzie să apară. Bucurică a fost IMPERIAL….Omul potrivit la locul potrivit.Păcat de golul anulat al lui Mureşan. Duminică să dea două cu UTA să-şi ia revanşa. Hai Unirea Alba ! ! !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax