Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Uniriștii petrec de sărbători. Vezi cum se distrează fotbaliștii echipei FC Unirea de revelion

Publicat

Aflați în ultimele zile a anului 2011, fotbaliștii de la FC Unirea Alba Iulia au început deja să-și facă planurile pentru revelion. Dacă unii preferă să petreacă alături de familie și prieteni, un alt grup de fotbaliști aleg să meargă, în noaptea dintre ani, în locații mai speciale, cum ar fi cabanele la munte sau staţiuni turistice peste hotare.

Tot pentru Alba24.ro, echipierii Unirii Alba Iulia și-au dezvăluit și dorințele pentru 2012. Majoritatea fotbaliștilor au pus pe primul loc sănătatea, apoi mizând pe succesul în  viața profesională.

De revelion, Dejan Pecarov se dovedește a fi un familist convins. Acesta spune că va sta acasă cu iubita lui. ”Revelionul o să-l petrec în familie, o să stau acasă cu prietena mea. De la 2012 îmi doresc să fiu sănătos și pe plan sportiv îmi doresc să realizez mai mult ca în 2011”, a declarat Dejan Pecarov, atacant Unirea Alba Iulia.

Silviu Mureșan pare afectat de criza  financiară. Acesta nu și-a plănuit nimic de revelion, din lipsa fondurilor financiare.”Cred că o să stau acasă, că nu am bani. De la 2012 îmi doresc să continuăm tot așa ca echipă și să se rezolve problemele cu banii, să putem juca și noi relaxați”,  a mărturisit atacantul Unirii, Silviu Mureșan.

Mijlocașul Alexandru Plenicianu va avea parte de un revelion pe cinste. Acesta va petrece alături de prieteni în stațiunea montană Borșa din județul Maramureș: ”Revelionul o să mi-l petrec cu cei apropiați la o cabană la Borșa. De la anul următor îmi doresc să fie mai bun ca 2011 și  pe plan sportiv mi-aș dori să dea Dumnezeu să promovăm”.

Cel mai bun jucător al Unirii din tur, Adrian Pascal se dovedește a fi un familist convins. Va petrece noaptea dintre ani într-un cadru retras, alături de soția și fiica lui. ”Revelionul îl voi face acasă cu familia, nu știu dacă o să plec undeva. Vreau ca anul următor să fie mai bun decât 2011”, a spus căpitanul Unirii, Adrian Pascal.

Fundașul central al Unirii Alba Iulia, Marius Pistol se află în topul uniriștilor care se vor distra de revelion. Acesta nu exclude ca ultimele clipe din 2011 să le petreacă în afara țării. ”Probabil că de revelion voi merge cu prietenii la munte sau mai am o opțiune de a merge în Austria la un prieten, încă nu știu exact. În anul următor mi-aș dori să fiu sănătos și să nu mai am probleme  cu accidentările”, a spus Marius Pistol, fundașul Unirii Alba Iulia.

Sorin Bâlu se arată a fi și el un  fotbalist din categoria celor cuminți, deoarece nu își dorește o petrecere extravagantă la cumpăna dintre ani. ”Încă nu mi-am planificat  clar revelionul, voi sta în familie. Nu cred că o să fac o ieșire prea extravagantă. Probabil că o să mai vină niște prieteni”, a declarat Sorin Bâlu.

Nici Alexandru Giurgiu nu s-a lăsat mai prejos în ceea ce privește ultima petrecere din 2011. Acesta preferă muntele, astfel că revelionul îl va petrece la Brașov.”Eu merg la Brașov cu niște prieteni, o să fie bine, o să ne distrăm. De la 2012 îmi doresc să am sănătate, să nu am accidentări și altceva nimic. Pentru că o să muncesc și toate o să vină după”, susține fundașul stânga al Unirii, Alexandru Giurgiu.

Mijlocașul Valerian Ciofu speră ca în 2012 să scape de ghinionul cartonașelor roșii, fiind urmărit în turul de campionat de eliminări. ”Merg cu prietenii la munte, de la 2012 îmi doresc să fiu sănătos, să nu am parte de accidentări și să joc cât mai mult. Să nu mai am ghinion să iau roșu”, a spus Ciofu.

Dragoș Militaru va urca în stațiunea montană Rânca, lângă Târgu-Jiu. ”Merg cu prietenii, încă nu am planificat, probabil la Rânca, la munte, eu sunt aproap,e fiind din Târgu Jiu sau, dacă nu, la un restaurant cu prietenii. Oricum după revelion merg la munte. Îmi doresc ca în anul următor să fiu sănătos. Pe plan sportiv, să uit ultimele 3-4 luni la Alba și să reușesc până la vară să fac pasul la Divizia A ”, a spus mijlocașul Unirii.

Un alt fotbalist care preferă muntele este și George Negură, care nu a evoluat foarte mult în turul de campionat astfel că își dorește să scape cât mai rapid de 2011, sperând că următorul an va fi mult mai fructuos pe plan sportiv. ”Probabil o să merg la Arieșeni cu prietenii. Îmi doresc de la 2012 să fiu sănătos și să am mai multe realizări pe plan sportiv”, a spus Negură.

Uniriștii își așteaptă salariile restante, lucru ce încurcă ușor socotelile acestora în ceea ce privește planurile pentru sărbătorile de iarnă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax