Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Uniriștii pleacă după puncte la Baia Mare. Gherman: ”E prematur să vorbim de alt obiectiv”

Publicat

Unirea Alba Iulia va pleca vineri la Baia Mare, pentru a susține jocul extern cu FC Maramureș. Cu 10 puncte în clasament, băimărenii vor să oprească seria pozitivă a Unirii.

Chiar dacă Unirea e pe val, antrenorul Stelian Gherman rămâne modest în ceea ce privește jocul cu Baia Mare. ”Eu zic că Baia Mare e o echipă destul de incomodă, dacă țin bine minte, cam la fiecare joc au înscris. În deplasare au reușit să marcheze. Ținând cont că joacă și acasă, ei vin după o partidă bună la Timișoara. Toate meciurile pe care noi le disputăm le tratăm cu seriozitate, vrem să aducem un punct sau puncte. Nu va fi ușor, am urmărit meciul de la Timișoara la TV, au o echipă destul de bună Baia Mare”, a declarat Gherman.

Băimărenii vin după o serie bună, iar antrenorul Romulus Buia are un avantaj pentru că ştie stilul antrenorului Gherman. ”Nu cred că stilul meu. Într-adevăr, poți să citești o echipă, ce sistem joacă, ce jucători au, dar la ora jocului e important cum te prezinți tu. Sperăm să nu repetăm acel meci de la Oradea. Dacă vom avea aceeași dorință ca în meciurile precedente, va fi bine”, a mai spus Gherman.

Bucurică, Plenicianu, Oprea, Giurgiu și Tănase incerți

Uniriștii au probleme de lot. Bucurică, Plenicianu, Giurgiu, Oprea și Marian Tănase sunt incerți, iar dacă aceştia nu vor putea fi recuperaţi până la ora jocului, Gherman s-ar putea confrunta cu o situaţie dificilă.

Rezultatele bune nu îi schimbă pe uniriști. Gherman nu dorește să schimbe obiectivul Unirii, chiar dacă Alba se apropie de locurile promovabile. ”Mergem în continuare pe culoarul nostru, v-am zis, am început destul de greu, jucătorii care au venit aici pe parcurs au venit nepregătiți. Dacă luăm puncte în meciuri, te așezi în față și vedem pe parcurs. E prematur să vorbim de alt obiectiv. Important e să luăm toate punctele puse în joc”, a mai spus Gherman.

Dacă Unirea se va bate la promovare, se vor adeveri spusele finanțatorului Vasile Trifan, care spunea înaintea sezonului că Unirea va fi echipă puternică în actualul sezon.

Cel mai probabil, Stelian Gherman va miza pe următoarea formulă: Pascal – Potopea, Camara, Bumbac, Bucurică – Bâlu, Plenicianu, Petcuț, Cornea – Mureșan, Pecarov.

Partida de sâmbătă de la Baia Mare va fi arbitrată de Sorin Tarcea (Timişoara), ajutat la cele două margini de Flavius Damaschin (Timişoara) şi Andra Simona Hiticaş (Bistriţa). Arbitru de rezervă este Daniel Dumuţă (Stânceşti).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax