Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTBAL: FC Unirea, umilită de Mureşul Deva (3-0)

Publicat

Unirea Alba Iulia a pierdut, sâmbătă, cu 3-0, partida disputată la Deva, în compania contracandidatei la retrogradare, Mureșul Deva. Deși gruparea pregătită de Gabi Stan a început meciul în forță, „alb-negrii” au ratat câteva oportunități de a deschide scorul prin Câmpeanu (lovitură liberă), prin Fabian Himcinschi (scăpat singur spre poarta devenilor, acesta a greșit preluarea),  iar Pleniceanu l-a evidențiat pe portarul Mureșului.

Filmul golurilor:

Avea  să fie 1-0 pentru gruparea din Deva, în minutul 27, când Stan a ridicat mingea excelent, peste Camara, iar Ad. Borza a înscris cu un lob superb, de la aproximativ 11 metri, peste portarul Pascal, ieșit aiurea.

2-0: Devenii și-au  dublat avantajul prin același Borza, care a trimis peste portarul Pascal, după ce  l-a depășit pe  Camara.

3-0: Scorul final a fost stabilit de către Melcea. Acesta a înscris cu capul din plonjon, în urma unei centrări din corner deviată de către apărătorii unirii. În minutul 84, Dîrvaru a punctat pentru 4-0, însă asistenta Petruța Iugulescu a salvat Unirea de la al patrulea gol, semnalizând offside.

Unirea Alba Iulia a intart în teren în următoarea formulă: Pascal – Negură (74, Schuller), Camara, V. Ciofu, Boboc – Bălaș (46, Al.Giurgiu), Al. Filip, Plenincianu, Spătaru – F. Himcinschi, A. Câmpeanu (67, Bodolan). Rezerve: G. Rotaru, A. Gavrilă, Contor, Schuller, Potopea, Bodolan, Giurgiu. Antrenor Gabi Stan, antrenor secund Adorian Himcinschi.

Arbitru: Andrei Chivulete (Bucureşti); Asistenţi: Eduard Crângaşu (Ploieşti) şi Petruţa Iugulescu (Târgovişte).

Gabi Stan: ”Sunt într-o situație jenantă”

Tehnicianul Unirii Alba Iulia a fost de nerecunoscut după meciul de la Deva. Supărat și dezamăgit de atitudinea jucătorilor, Gabi Stan a mărturisit că nu a mai trecut prin astfel de situații hilare, niciodată în carieră. ”Sunt într-o situație jenantă, rar mi-a fost dat sa mă simt așa, rar am întâlnit situații dinastea, dar nu-i decât vina mea, că am acceptat o situație la rândul ei jenantă. Am venit cu o săptămână înainte să înceapă campionatul, am găsit lotul ăsta, din păcate și astăzi (n.r. – sâmbătă) am jucat fără cinci titulari, mulți cu jucători fără experiență, dar și cei cu experiență n-au făcut decât să se complacă într-o situație care a făcut echipa gazdă să arate mult mai bine, să merite victoria. Era un joc foarte important, de care nu ne-am dat seama, pe unii i-a copleșit situația, alții nu și-au dat silința, am avut o primă repriză bunicică, dar teama, teama de câștiga… . Am dominat prima repriză, am luat un gol care le-a turnat și plumb în picioare. În repriza a II-a, m-am dat puțin la ei, am crezut ca ies alți jucători, dar mai rău a fost. Sunt niște jucători de perspectivă mare, dar care în momentul ăsta nu pot ajuta echipa”, a declarat, după meci, Gabi Stan, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Chiar dacă echipa pe care o pregătește a cedat rușinos, în dauna unei contracandidate, tehnicianul Unirii crede în șansele echipei de a evita retrogradarea. ”Șansele la momentul ăsta sunt mici. Dacă ei nu cred în salvarea de la retrogradare, eu am datoria să cred și să le implementez și lor asta, chiar dacă mai aduc 7-8 jucători, în următorul interval de timp și mai stau două săptămâni și tot fac echipă. Nu o să-și bată joc de mine nimeni”, a mai spus, furios, Stan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. george

    sâmbătă, 12.03.2011 at 21:18

    nu aveti ce face la clubul asta nici un antrenor,

  2. george

    sâmbătă, 12.03.2011 at 21:19

    VINA CEA MAI MARE E A LUI LUPU.PLEACA ODATA SI LASA NE.

  3. simi

    duminică, 13.03.2011 at 17:37

    asa zis fotbalisti astia consuma bani degaba,si cu antrenoru lasatio mai incet ca dor no juca el in locul jucatorilor,o adunatura de puturosi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax