Connect with us
Publicitate

SPORT

Vineri, la Sibiu: Uniriștii vor să continue seria jocurilor fără înfrângere

Publicat

Unirea Alba Iulia merge la Sibiu, după trei meciuri fără înfrângere, iar elevii pregătiți de Gabi Stan nu sunt dispuși să cedeze nici acum, în fața sibienilor lui Alexandru Pelici. Disputa dintre Voința Sibiu şi Unirea Alba Iulia va avea loc vineri, de la ora 16.30, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Conștient de valoarea sibienilor, Gabi Stan speră să dea lovitura la Sibiu, unde a câștigat doar FC Bihor, în acest retur. Călin Cristea pare să fie arma secretă a tehnicianului unirist. ”Călin a avut voința de a reveni să ajute echipa pentru că, din păcate, nu s-a putut rezolva situația la Târgu-Jiu, eu am încredere în Călin, că ne poate ajuta. Jocul de  vineri, zic eu, este unul în care aș vrea  să ni se transmită și nouă optimismul  acela din jurul echipei. Oamenii cred în echipă cred în noi, întâlnim o echipă, recomandată de locul pe care se află, o echipă harnică, o echipă care nu are mari valori, dar au un grup unit din toate punctele de vedere, iar acest lucru se vede în clasament”, a declarat Gabi Stan, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Călin Cristea: ”Să nu le dăm spații”

Ultimul jucător sosit în tabăra „alb-negrilor”, Călin Cristea știe care ar fi soluția pentru ca echipa lui să se impună la Sibiu. ”Sibiul e un adversar foarte dificil, noi știm că ei pierd foarte greu puncte, e important ca la ora jocului noi să dăm totul pe teren, e important să nu le dăm spații, pentru că sunt foarte periculoși pe contraatac, eu cred că putem scoate un rezultat bun. Pentru noi ar fi bun și un egal în situația asta”, a mărturisit Călin Cristea, mijlocaș FC Unirea Alba Iulia.

Echipa probabilă: Pascal – Bâlu, Potopea, Camara, Al. Giurgiu – Boboc, Plenicianu, Militaru, Cristea – Stanciu – S. Mureșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax