Connect with us
Publicitate

SPORT

Uniriștii vor să dea lovitura la Turnu Severin

Publicat

Unirea Alba Iulia se va deplasa, joi, la Turnu Severin, pentru partida din etapa a IV-a din retur, cu Gaz Metan CFR Craiova. Echipa se va prezenta, sâmbătă, fără cinci jucători (Ivan, Bălaș, Negură, Pistol și Bucurică) şi cu Silviu Mureșan incert. Chiar și așa, Gabi Stan speră ca echipa lui să continue prestația bună de la meciul cu Petrolul. ”Jucăm cu o echipă mai slab clasată, pe noi nu ne interesează locul, ne interesează că au câțiva jucători peste nivelul ligii secunde. Ei sunt o echipă care acasă joacă agresiv, trebuie să pregătim jucătorii de așa manieră încât să poată face față. Am văzut jucătorii și nu pot să spun că sunt capacitați 100%, sper să reușesc ca la ora jocului să fim prinși în capacitate maximă și dorință puternică de a rezolva cazul”, a declarat Gabi Stan, antrenor principal, Unirea Alba Iulia.

Autorul golului de senzație din meciul cu Petrolul, Alexandru Giurgiu consideră că el și colegii lui trebuie să rămână modești. „Echipa are moral bun după victoria cu Petrolul, dar trebuie să rămânem modești și să continuăm jocul bun din etapa trecută. Ne dorim să câștigăm și mergem acolo să facem asta”, a declarat Alexandru Giurgiu, FC Unirea Alba Iulia.

Gabi Stan: ”Giurgiu și Stanciu reprezintă viitorul fotbalului din Alba Iulia”

Tehnicianul Unirii Alba Iulia, Gabi Stan, s-a declarat mulțumit de elevii pe care-i are sub comanda sa; acesta consideră că Giurgiu și Stanciu sunt cei mai talentați jucători din toate timpurile, pe care i-a avut Unirea Alba Iulia. ”Nicușor Stanciu și Alexandru Giurgiu reprezintă viitorul fotbalului din Alba Iulia, deși multe voci spun cum apare un jucător să-l dăm încolo, să-l dăm încoace, e bine să-l dăm pentru el, e bine să-l dăm pentru club, dar e bine să-l și creștem ca lumea, pentru ca, atunci când va merge undeva, să poată face față. Ei doi sunt cei mai talentați din toate timpurile, zic eu, ultimul produs a fost Gicu Grozav, din păcate nu prea joacă la Standard și cu toții am fi dorit să joace și să auzim numai lucruri frumoase despre el. Ce vreau să vă mai spun: Felul în care-i vom crește, de anturajul în care sunt, depinde de presă. Din păcate, nu toată lumea este interesată să crească acești copii”, a încheiat Gabi Stan.

Partida dintre Unirea Alba Iulia şi Gaz Metan CFR Craiova va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul ”Drobeta”, din Turnu Severin. Partida va fi arbitrată la centru de Sorin Antonie din Breaza, ajutat la cele două margini de Silviu Haramuz, din Reșița și de Mihaela Popescu, din Târgu Jiu. Arbitru de rezervă va fi Cristina Babadac, din Alexandria.

Cel mai probabil, Gabi Stan va utiliza următoarea formulă de joc: Pascal – Bâlu, Camara, Potopea, Giurgiu – Spătaru, Stanciu, Plenicianu, Eduardo – Câmpeanu, Mureșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax