Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Uniți pentru Alba”: Mai multe ONG-uri s-au aliat și strâng fonduri pentru a-i ajuta pe cei care luptă cu noul coronavirus

Publicat

Un grup de ONG-uri din Alba a demarat un proiect de voluntariat prin care încearcă să îi ajute pe cei aflați în luptă cu noul coronavirus.

Mai exact, aceștia au realizat o platformă online, unde se pot face donații în bani pentru achiziţia de materiale sanitare și echipamente de protecție.

ONG-urile implicate în proiect sunt Asociatia AS 2001 Alba Iulia, RO100 Alba Iulia, Forum Apulum, Lions Club Alba Iulia, Protejăm Spitalele din Alba, Rotary Club Alba Iulia, Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis, WhiteCity Code.

” Banii vor fi folosiţi pentru achiziţia de materiale sanitare şi echipamente în spitalele din judeţul Alba precum şi pentru ajutorarea persoanelor aflate în dificultate din cauza crizei generate de COVID-19. Dorim să acţionăm fără să facem risipă astfel încât banii tăi să aibă efect maxim.

Ne asigurăm de transparenţă rulând banii printr-o organizaţie ce face acest lucru de 25 de ani. Cumpărăm pe bază de nevoi precise, comunicate pe canale oficiale: administraţie locală, Crucea Roşie şi instituţii cu atribuţii. Ne folosim la maxim reţelele de cunoştinţe pentru a obţine produse de calitate la preţuri bune”, mai susţin reprezentanţii grupului de iniţiativă.

Site-ul grupului de inițiativă poate fi accesat AICI.

Până acum, grupul de inițiativă a reușit să achiziționeze materiale sanitare pe care le-a și donat polițiștilor și jandarmilor din Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax