Connect with us
Publicitate

POLITICA

Uniunea Social Liberală va încheia un protocol la nivel judeţean

Publicat

ochelari acte

Uniunea Social Liberală urmează să încheie un protocol, cel mai probabil la sfârşitul săptămânii viitoare, la nivelul judeţului Alba, pe care PSD, PNL şi PC vor trebui să le respecte, după semnare. Actul are menirea de a consolida alianţa, în ceea ce priveşte deciziile politice şi administrative care vor fi luate de acum, la nivel local şi judeţean, pentru a forma o opoziţie puternică în faţa PDL.

„După semnarea protocolului, că ne place, că nu ne place, va trebui să lucrăm după acest protocol”, a declarat vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman.

Reamintim că, la sfârşitul săptămânii trecute, bugetul local al municipiului Alba Iulia a fost votat de consilierii locali, cu 12 voturi „pentru” şi 5 „împotrivă”. Consilierii liberali, la care s-a alăturat şi consilierul social-democrat Marcela Dărămuş au votat împotriva bugetului, în timp ce restul consilierilor PSD au votat pentru alături de PDL.

Neconcordanţa dintre votul liberalilor si al social-democraţilor a fost motivată de lipsa unui protocol la nivel local, care să oblige cele două părţi ale alianţei să voteze la fel şi de convingerile celor două partide în privinţa împărţirii bugetului. Dacă PSD a fost mulţumit de modul în care a fost împărţit bugetul, liberalii au decis să voteze împotrivă, pentru că „nu dorim ca banii din bugetul local să se îndrepte către firmele PDL”, după cum a motivat Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax