Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Universitate de Vară la Bucium. Studenţii vor redacta Caietul patrimoniului rural din localitate

Publicat

Comuna Bucium va fi, timp de zece zile, gazda unui eveniment amplu, susținut de Universitatea de Vară de restaurare monumente și situri. Organizat de RPER – Rencontres du Patrimoine Europe –Roumanie, sub înaltul patronaj al Academiei Române, prima ediție a acestei manifestări se va desfășura în perioada 17 -27 iulie.

Participanţii la Universitatea de Vară de la Bucium, studenți şi absolvenți ai facultăților de arhitectură din România, vor beneficia de cursuri în domeniul patrimoniului rural și de cercetare în cadrul sitului din Bucium.  Festivitatea de deschidere va avea loc la Primăria din comuna Bucium, duminică, de la ora 16.00. Vor participa mai mulți invitați și reprezentanți ai administrației locale și județene.

Timp de 10 zile, studenţii de la arhitectură vor cerceta și vor elabora fișe de inventariere și evidență şi vor compune la final ”Caietul patrimoniului rural Bucium”.

Festivitatea de închidere a Universităţii de Vară Bucium 2011 va avea loc miercuri, 27 iulie, la  ora 14.00, moment în care este programată şi decernarea certificatelor de participare cursanților, precum şi elaborarea unor concluzii despre prima editie . Festivitatea cuprinde şi o masă câmpenească și un tradițional concert  de muzică specifică zonei Bucium.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax